نتايج رقابتهاي دوچرخه سواري بانوان اعلام شد
ورزش. مكانيكي. دوچرخه سواري. دوچرخه سواري
تهران - مرحله دوم رقابتهاي ليگ دوچرخه سواري بانوان كشور در ۲رده سني جوانان و بزرگسالان در پيست دوچرخه سواري مجموعه ورزشي آزادي تهران ادامه يافت و دوچرخه سواران برتر در دو رشته دور حذفي و تيم اسپيرينت مشخص شدند به گزارش روز يكشنبه ايرنا به نقل از فدراسيون دوچرخه سواري ، در اين مرحله كه به مدت ۳روز در ۲رشته پيست و جاده جريان دارد، ۴۵دوچرخه سوار در قالب ۹تيم حضور دارند.
در پايان نخستين روز اين رقابتها نتايج مرحله نهايي ماده دور حذفي و اسپيرينت به اين شرح به دست آمد:
در دور حذفي: نيكناز فاضلي از ترافيك تهران بر سكوي اول ايستاد،الهام افشار دوست از آساك دوچرخ مقام دوم را به دست آورد و دلارام ذاكراني هم تيمي وي سوم شد.
در تيم اسپيرينت: تيم ترافيك تهران با زمان ۵۱ثانيه و ۵۲صدم ثانيه اول شد ،تيم آساك دوچرخ با زمان ۵۱ثانيه و ۸۵صدم ثانيه مقام دوم را به دست آورد و تيم شهركهاي صنعتي همدان بر سكوي سوم قرار گرفت.
ادامه اين رقابتها فردا - دوشنبه - در رشته استقامت جاده به مسافت ۶۰ كيلو متر در فاز ۲پارك جنگلي چيتگر برگزار ميشود.
















