/ ليگ قهرمانان اروپا / بارسلونا به غول کش رسيد!
به گزارش مهر، بارسلونا فصل گذشته دو بار با نماينده روسيه ديدار کرد. بارسا در نيوکمپ با نتيجه 2 بر يک به اين تيم باخت و در روسيه به نتيجهاي بهتر از تساوي صفر بر صفر دست پيدا نکرد.
اين دو تيم چهارشنبه شب در گروه D رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا بار ديگر با يکديگر روبهرو مي شوند.
ليونل مسي که گفته مي شد به دليل آسيب ديدگي مچ پا به اين ديدار نمي رسد احتمالا در زمين حضور خواهد داشت.
«آندوني زوبي زارتا» ، مدير ورزشي بارسلونا در خصوص اين ديدار اظهار داشت: روبين کازان فصل گذشته به ما يکي، دو چيز آموخت. اينکه در هر زميني بازي مي کنيد بايد به فکر کسب سه امتياز باشيد.
بارسا در ديدار نخست خود در مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا با نتيجه 5 بر يک مقابل پاناتينايکوس يونان به برتري رسيده و روبين کازان با حساب يک بر صفر در زمين کپنهاگن دانمارک شکست خورده است.
ديگر ديدار مهم فردا شب را تيمهاي والنسيا و منچستريونايتد در گروه C در ورزشگاه مستايا برگزار خواهند کرد.
والنسيا در ديدار نخست خود موفق شده با چهار گل از سد بورسا اسپورترکيه بگذرد حال آنکه شياطين سرخ در اولدترافورد با نتيجه تساوي بدون گل مقابل گلاسکو رنجرز اسکاتلند متوقف شدند.
برنامه کامل ديدارهاي روز دوم از هفته دوم رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا به اين شرح است:
چهارشنبه - 7/7/1389
گروه A:
تاتنهام انگلستان - توئنته هلند
اينتر ايتاليا - وردربرمن آلمان
گروه B:
شالکه صفر چهار آلمان - بنفيکا پرتغال
هاپوئل تل آويو اسراييل - المپيک ليون فرانسه
گروه C:
گلاسکورنجرز اسکاتلند - بورسا اسپور ترکيه
والنسيا اسپانيا - منچستريونايتد انگلستان
گروه D:
پاناتينايکوس يونان - کپنهاگن دانمارک
روبين کازان روسيه - بارسلونا اسپانيا
















