/ ميراسماعيلي: / فدراسيون جودو دوگانه عمل نكند
گرچه بازگشت آرش ميراسماعيلي به دنياي قهرماني با كسب مدال نقره او در پيكارهاي بينالمللي قزاقستان همراه شد تا اين ذهنيت شكل بگيرد كه ميراسماعيلي در بازيهاي آسيايي گوانگجو براي تيم ملي روي تاتامي ميرود، اما تصميم فدراسيون مبني بر برگزاري رقابت انتخابي در اين وزن به مذاق مير اسماعيلي خوش نيامده است تا حضور او در گوانگجو در هالهاي از ابهام قرار بگيرد.
اين وضعيت در شرايطي پيش آمد كه عليرضا اميني، رئيس فدراسيون جودو پيش از اعزام تيم ملي به رقابتهاي قزاقستان اعلام كرد: چنانچه ميراسماعيلي در اين رقابتها موفق ظاهر شود، بايد براي پوشيدن پيراهن تيم ملي در بازيهاي آسيايي گوانگجو، با محسن غفار رقابت انتخابي داشته باشد؛ اتفاقي كه بايد امروز رخ دهد، اما با اعتراض ميراسماعيلي مواجه شده و او تصريح دارد در اين مبارزه شركت نكرده و براي غفار در گوانگجو آرزوي موفقيت دارد.
ميراسماعيلي در اين زمينه به «جامجم» گفت: من نه تنها براي حريفان داخليام، بلكه براي كل جامعه جودوي ايران احترام خاصي قائلم. با وجود اين معتقدم فدراسيون در برخورد با نفرات تيم ملي دوگانه عمل ميكند، در حالي كه من براي حضور در رقابتهاي قزاقستان 6 كيلو وزن كم كردم و در جهت ابراز تواناييهاي خود نيز به مدال نقره رسيدم، مسوولان فدراسيون بلافاصله در فرداي مسابقه، مرا راهي ايران كردند تا پس از چند ساعت معطلي در فرودگاه استانبول، دوشنبه به تهران برسم. قصد هيچ بهانه و توجيهي براي شانه خالي كردن از مبارزه انتخابي ندارم، اما فكر ميكنم اين شرايط منطقي نيست كه در فاصله زماني كم در اين مبارزه شركت كنم.
به دنبال اين اظهار نظر آرش ميراسماعيلي، فدراسيون جودو از موضع خود عقبنشيني كرد و عصر ديروز در سايت خبري خود از لغو برگزاري رقابت انتخابي وزن 66 كيلوگرم خبر داد و دليل آن را آسيبديدگي از ناحيه لثه و دندان ميراسماعيلي اعلام كرد. فدراسيون تاكيد كرد به دليل كمبود وقت، كادرفني تكليف مليپوش اين وزن را مشخص خواهد كرد.
















