برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رجب لو: داوران تهراني به اندازه كل داوران كشور فعال هستند

ورزش. فوتبال. داوري
تهران - رييس كميته داوران هيات فوتبال استان تهران گفت: آمار فعاليت داوران پايتخت با داوران كل كشور مطابقت دارد و اين امر حكايت از تلاش زحمت كشان عرصه داوري تهران دارد.

عليرضا رجبلو در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، افزود: نوع فعاليت و شيوه حضور داوران استان تهران به گونه‌اي است كه آمار و ارقام موجود در سطح استان، با آمارهاي كل كشور مطابقت دارد.

وي ادامه داد: در حال حاضر ‪ ۱۲۰۰‬داور در بخش مردان داريم كه ‪ ۵۰۰‬نفر آنان فعال هستند.اعزام بيش از ‪ ۲۷‬هزار داور براي برگزاري ‪ ۹‬مسابقه در طي سال بخش از فعاليت‌هاي ماست كه حكايت از گستردگي و حجم كار دارد .

رييس كميته داوران هيات فوتبال استان تهران خاطر نشان كرد: هر داور در طول سال در حدود ‪ ۲۰۰‬بازي را قضاوت را مي‌كند و به صورت هفتگي در ليگ برتر و دسته اول تهران طي ‪ ۷‬روز ‪ ۱۶۰‬مسابقه برگزار مي‌شود.

وي ادامه داد: ‪ ۲۰۰‬داور درجه يك و ملي در هيات فوتبال استان تهران مشغول به فعاليت هستند كه ميانگين سني آنها زير ‪ ۲۸‬سال بوده و از تحصيلات كارشناسي و بالاتر برخوردارند.

رجب لو گفت: ‪ ۱۰۰‬داور در فوتسال و ليگ‌هاي فوتبال ساحلي و ‪ ۱۰‬داور بين المللي داريم كه كمك شاياني به ما مي‌كنند كه جا دارد از زحمات آنها تشكر كنيم.

وي افزود : در بخش بانوان ‪ ۲۵۰‬داور فعال و ‪ ۴۵۰‬داور دوره ديده داريم، ‪۸‬ بانوي داوري ايران در رقابت‌هاي برون مرزي قضاوت كرده‌اند و در سال بيش از ‪ ۵۰‬كلاس داوري در سطح استان در دستور كار است، ضمن آن كه در دوشنبه هر هفته نشستي با حضور داوران استان برگزار مي‌شود تا مشكلات حل و براي هماهنگي‌هاي بيشتر به جمع بندي برسيم.

رييس كميته داوران هيات فوتبال استان تهران يادآور شد: ورود به مباحث علمي در جامعه داوري مد نظر بوده و به شدت آن را پيگيري مي‌كنيم، حق الزحمه داوران نسبت به سال قبل رشد خوبي داشته و هيات فوتبال تا اين لحظه به هيچ داوري بابت قضاوت بدهكار نيست و تمام اين موارد نشان مي‌دهد هيات فوتبال استان تهران فراتر از حد بضاعت خود تلاش مي‌كند تا جامعه داوري استان با حداقل مشكلات مواجه شوند.

وي در خصوص مشكلات جامعه داوري استان تهران تصريح كرد: داوران زن تهراني براي تمرين و حفظ آمادگي خود محل مناسبي در اختيار ندارند، به دنبال گرفتن زمين شيرودي بوديم كه اعلام شد در اختيار دووميداني است و ما نمي توانيم حتي با پرداخت پول در آنجا تمرين كنيم.

رييس كميته داوران هيات فوتبال استان تهران در پايان گفت: مسوولان فدراسيون فوتبال، كميته داوران و برخي از چهره‌هاي ديگر را به همايش تجليل از مقام شامخ داوران استان تهران دعوت كرديم تا در اين مراسم حاضر شوند اما همه دوستان كم لطفي كرده و با غيبت خود در همايش تجليل از مقام شامخ داور جامعه داوري را شرمنده كردند.






تاریخ: 1389/7/7
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: