/هفته چهارم ليگ ستارگان قطر/ لخويا با بردي پرگل بازهم شگفتيساز شد
خبرگزاري فارس: تيم تازه وارد لخويا با پيروزي پرگل مقابل الوكره به صدر جدول ليگ ستارگان قطر رسيد.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، ليگ فوتبال ستارگان قطر شب گذشته با برگزاري 2 ديدار وارد هفته چهارم شد.
ابتدا تيمهاي لخويا و الوكره به مصاف هم رفتند كه اين ديدار با برتري 4 بر يك لخويا به پايان رسيد تا اين تيم تازه وارد با 9 امتياز از 4 مسابقه و يك بازي بيشتر نسبت به ساير تيمها، به صدر جدول برسد. الوكره نيز با يك امتياز در مكان دهم قرار گرفت.
امصلال و السيليه هم در خانه امصلال به ميدان رفتند كه اين جدال در پايان 90 دقيقه با تساوي يك بر يك به پايان رسيد.
در ادامه مسابقات هفته چهارم، امشب 2 ديدار ديگر برگزار ميشود. العربي، تيم سوم جدول، در خانه از السد پذيرايي ميكند و سپس الغرافه پس از شوك حذف از ليگ قهرمانان آسيا و همچنين شكست در هفته سوم مقابل العربي، به مصاف القطري ميرود كه با 9 امتياز كامل در پايان هفته سوم در صدر قرار داشت. اين بازي براي الغرافه آخرين فرصت محسوب ميشود تا خود را به تيمهاي صدرنشين نزديك كند.
هفته چهارم فردا با برگزاري 2 ديدار ديگر به پايان ميرسد. الخور و الريان با هم ديدار ميكنند و در دربي تيمهاي قعرنشين، الخراتيات در خانه الاهلي به مصاف سرخپوشان ميرود.
انتهاي پيام/
















