/هندبال جام باشگاههاي آسيا ـ لبنان/ قطع برق سالن و قضاوت ضعيف داور قطري
خبرگزاري فارس: ديدار تيمهاي هندبال سپاهان و الصداقه لبنان در حالي برگزار شد كه قطع برق باعث توقف چند دقيقهاي در اين بازي شد.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، ديدار تيمهاي هندبال سپاهان و الصداقه لبنان در آخرين بازي گروه اول رقابتهاي جام باشگاههاي آسيا در ورزشگاه الصاداكا برگزار شد.
در ابتداي اين ديدار در حالي كه سپاهان در حال طراحي يك حمله خطرناك بر روي دروازه حريف بود، برق ورزشگاه قطع و تا چند دقيقه بازي متوقف شد.
* الله كرم استكي، بازيكن تاثير گذار سپاهان در دقايق اوليه بازي اخراج شد تا همه سپاهانيها با بهت و حيرت به تصميم داور قطري ديدار اعتراض كنند.
* سپاهان در ابتداي بازي چند بار با اختلاف بيش از 4 گل از حريف پيش افتاد، اما اخراج استكي شرايط سختي را براي تيم به وجود آورد.
* نماينده ايران تا اواخر نيمه دوم با اختلاف 3 گل از حريف عقب افتاد و در حالي كه براي صعود به يك تساوي نياز داشت در آخرين لحظه بازي موفق شد گل تساوي را به ثمر برساند، اما داور اين گل را مردود اعلام كرد و سوت پايان بازي را به صدا در آورد تا داور قطري اشتباهات خود در اين ديدار را تكميل كند.
* ديگر تيم ايراني يعني ذوب آهن اصفهان با قدرت ديگر تيم لبناني يعني السد را با نتيجه 33 بر 23 شكست داد و حضور خود در جمع چهارتيم برتر آسيا را قبل از پايان دور مقدماتي قطعي كرد.
سيزدهمين دوره مسابقات هندبال باشگاه هاي آسيا از 3 تا 15 مهرماه در بيروت لبنان برگزار ميشود.
انتهاي پيام/
















