نتايج رقابتهاي شمشيربازي جايزه بزرگ فلوره و سابر اعلام شد
ورزش. شمشير. فلوره
تهران - سومين دور رقابتهاي شمشيربازي جايزه بزرگ دو اسلحه سابر و فلوره با قهرماني مجتبي عابديني و حامد صياد قنبري به پايان رسيد.
به گزارش روز شنبه ايرنا به نقل از روابط عمومي فدراسيون شمشيربازي ، رقابتهاي شمشيربازي جايزه بزرگ فلوره و سابر با حضور ۳۴شمشيرباز در اسلحه فلوره و ۳۱شمشيرباز در اسلحه سابر در سالن شهيد كلاهدوز مجموعه ورزشي شهيد شيرودي تهران برگزار شد.
در اسلحه فلوره پس از حامد صياد قنبري از تهران ، محمد حسين ابراهيمي از تهران به عنوان دوم دست يافت ، جواد رضايي و شروين طلوعي هر دو از اصفهان نيز به طور مشترك سوم شدند.
در رقابتهاي اسلحه سابر نيز مجتبي عابديني از مازندران و محمد فتوحي از يزد به ترتيب به مقامهاي اول و دوم دست يافتند، پرويز درويشي و امين قرباني هر دو از تهران نيز مشترك سوم شدند و در پايان به نفرات برتر جوايز نقدي اهدا شد.
دور سوم رقابتهاي جايزه بزرگ اسلحه اپه نيز پنج شنبه ۱۵مهر ماه در سالن شهيد كلاهدوز تهران برگزار خواهد شد.
















