/هفته هشتم ليگ برتر عربستان/ توقف النصر و صعود الوحده به نيمه بالاي جدول
خبرگزاري فارس: هفته هشتم ليگ برتر عربستان با انجام 2 ديدار پيگيري شد كه با توقف النصر در خانه و صعود الوحده به نيمه بالاي جدول همراه بود.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، در 2 ديدار برگزار شده از هفته هشتم شب گذشته ابتدا النصر ميزبان الرائد بود كه با تساوي يك بر يك مقابل ميهمان ميان جدولي خود متوقف شد.
النصر كه در رده سوم قرار داشت، اين شانس را داشت كه با برتري در اين مسابقه فاصله خود را با صدر كم كرده و حتي به رتبه دوم صعود كند؛ اما موفق نشد مقابل حريف خود به برتري دست يابد و با 13 امتياز در رتبه سوم ماند. گلها را صالح الغوينم در دقيقه 2 براي الرائد و مك كين در دقيقه 51 براي النصر به ثمر رساندند.
در دومين ديدار شب گذشته نيز الوحده كه تا قبل از اين نتايج قابل قبولي كسب نكرده بود با نتيجه قاطع 3 بر صفر مقابل ميهمان خود الفتح به برتري رسيد تا به نيمه بالاي جدول ردهبندي صعود كند.
احمد الموسي در دقيقه47، عصام الراقي در دقيقه 60 و عبدالكريم در دقيقه 93 به ثمر رساندند.
الوحده با اين پيروزي 9 امتيازي شد و تا رتبه هفتم جدول ردهبندي بالا آمد.
در نخستين ديدار از هفته هشتم ليگ برتر عربستان نيز تيم فوتبال الهلال يكي از 2 نماينده عربستان در ليگ قهرمانان آسيا و حريف ذوب آهن در اين رقابتها پس از 3 هفته دوري از اين مسابقات شنبه به مصاف الاتفاق رفت كه در پايان با نتيجه يك بر صفر مقابل حريف خود به برتري رسيد.
برنامه ساير ديدارهاي اين هفته به شرح زير است:
يكشنبه (11 مهرماه)
الاهلي - القادسيه
الشباب - الحزم
التعاون - الاتحاد
الفيصلي - نجران
انتهاي پيام/
















