برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

از ميوه فروشي تا دان 5 تكواندو خداوردي‌زاده: اگر حمايت مي‌شدم عضو تيم ملي بودم

خبرگزاري فارس: تكواندوكار و مربي اردبيلي گفت: اگر مشكل مالي نداشته و حمايت مي‌شدم، حتماً به عضويت تيم ملي در مي آمدم.


به گزارش خبرگزاري فارس، ابراهيم خداوردي زاده متولد سال 1353در شهرستان مشكين شهر اردبيل، از سال 67 كار خود را در تكواندو شروع كرد و به رغم داشتم مشكلات مالي عديده توانست دان 5 بگيرد.
او در اين سال ها در اوزان مختلف(5 تا 8) مسابقات كشوري شركت كرد؛ اما نتوانست به مقام درخوري دست يابد و راهي تيم ملي شود.
خداوري زاده كه با كارگري و ميوه فروشي روزگار خود و خانواده اش را مي گذراند، نفراتي را نيز به تيم ملي معرفي كرده است. ناصر حسين علي زاده در تيم ملي نوجوانان از شاگردان اوست كه به دليل شكستگي دست در حين تمرينات نتوانست به حضور در اردوها ادامه دهد.
او علاوه بر تكواندو ركورددار دراز و نشست هم هست و مي تواند بدون وقفه 2500 دراز و نشست برود.
خداوردي زاده در اين خصوص و فعاليت هاي تكواندو خود به خبرنگار فارس گفت: چندين بار قهرمان استان اردبيل در تكواندو شدم؛ اما چون بايد زندگي خود و خانواده ام را تامين مي كردم و شغل مناسبي نداشتم، نتوانستم آنطور كه بايد به تكواندو بپردازم.
وي ادامه داد: در اين مدت و با زحمت فراوان توانستم مربيگري و داوري درجه سه ملي بگيرم و دان 5 تكواندو هستم.در اينجا بچه ها توان پرداخت هزينه كلاس را ندارند و من عصرها يك سالن با ماهي 45هزار تومان اجاره كرده ام و به آنها تمرين مي دهم.
تكواندوكار اردبيلي اظهار داشت: سال گذشه در جريان مسابقات كشوري به افشين ساكت باختم و حذف شدم. از وزن پنج تا هشت رقابت هاي قهرماني ايران شركت كرده ام اما نتوانستم مقامي كسب كنم و به عضويت تيم ملي درآيم. اگر مشكل مالي نداشتم و همه تمركزم را روي تكواندو مي گذاشتم حتماً به عضويت تيم ملي در مي آمدم.
خداوردي زاده تصريح كرد: اكنون 40، 50 شاگرد دارم، 3 سال پيش يك شاگرد هم در تيم ملي نوجوانان داشتم.تكواندو استان ما نسبت به بقيه استان ها ضعيف است چون اسپانسري نداريم كه حمايتمان كند.
وي افزود: اگر مثلاً ذوب آهن از تيم تكواندو حمايت مي كرد و مي توانستيم در ليگ شركت كنيم، تحولي اساسي در اين رشته استان به وجود مي آمد. مدير كل استان از اين رشته حمايت مي كند؛ اما كافي نيست. تمامي مربيان اردبيل از نظر مالي مشكل دارند.
خداوردي زاده درباره ركورد دراز و نشست خود گفت: مي توانم بدون وقفه 2500 حركت دراز و نشست را بزنم درحاليكه ركورد دنيا با 1310 حركت در دست يك امريكايي است. علاوه بر آن مي توانم 80 شنا با يك دست بروم. سنگ هاي 75كيلوگرمي را روي كمر و پاهايم با پتك مي شكنند.
وي يادآور شد: يك بار شبكه خبر هم از اين برنامه هاي من گزارش تهيه كرده است، اين ركوردها را نيز براي فدراسيون تكواندو ارسال كرده ام. اميدوارم فدراسيون اين امكان را فراهم كند كه بتوانم درجه مربيگري خود را ارتقا بدهم.
خداوردي زاده كه داراي دان 4 كيك بوكسينگ و خان 9 موي تاي است، افزود: 9 سال به تهران آمدم و در باشگاه سعيد مهيمن از پيشكسوتان تكواندو كار كردم؛ اما چون كار درست و حسابي نداشتم مجبور شدم به اردبيل برگردم.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/7/11
موضوع: رزمی
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: