برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

طوسی در گفتگو با مهر:تغییر مربی در تکنیکم تاثیر مثبت داشته است

رکورددار دوهای سرعت بانوان ایران بعد از کسب دو مدال نقره در مسابقات غرب آسیا و کسب سهمیه حضور در گوانگجو گفت: تغییر مربی‌ در تکنیک و شرایط تمرینم تاثیری مثبت داشته است.

مریم طوسی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب، افزود: خدا را شکر می‌کنم که توانستم باز هم رکورد ایران در مواد مختلف دوهای سرعت را جابجا کنم. در مسابقات غرب آسیا در ماده 100 متر ضمن کسب مدال نقره رکورد ایران را 12 صدم ثانیه بهبود بخشیدم. با رکوردشکنی در این ماده اولین دختری در ایران هستم که توانسته‌ام در ماده 100 متر همپای مردان در زمانی کمتر از 12 ثانیه بدوم.

وی افزود: در ماده 200 متر هم شرایط رکوردشکنی را داشتم اما بدشانسی آوردم. در این مسابقه چهار بار در خط استارت خطا شد و همین مسئله تمام تمرکز من را از بین برد، با این حال فقط توانستم مدال نقره را کسب کنم.

عضو تیم ملی دوومیدانی ایران با بیان اینکه در دوی 100 متر رکورد ورودی بازی‌های آسیایی گوانگجو را بدست آورده است، گفت: باید بیشتر از این تمرین کنم. قصد دارم بزودی به مسابقه بین‌المللی مالزی بروم تا با کسب تجربه بیشتر برای حضور در گوانگجو و زدن یک رکورد جدیدتر آماده شوم.

وی خاطرنشان کرد: تا سال گذشته با آقای خسروشیری به عنوان مربی تمرین می‌کردم اما از ابتدای سال با پدیده بلوری‌زاده تمریناتم را دنبال می‌کنم. از این مربی راضی هستم. از زمانیکه مربی‌ام تغییر کرده شیوه تمرین و تکنیکم نیز تفاوت کرده و بهتر شده است.

وی تاکید کرد: اگر بتوانم در گوانگجو با رکوردشکنی در فینال مسابقات دوی سرعت حاضر شوم بهترین نتیجه را گرفته‌ام.

رقابت‌های دوومیدانی قهرمان غرب آسیا از 27 تا 29 شهریورماه در سوریه برگزار شد که مریم طوسی در دوهای 100 و 200 متر موفق به کسب مدال نقره شد. ایران با 23 مدال نایب قهرمانی این رقابت‌ها را از آن خود کرده بود.


تاریخ: 1389/7/12
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: