برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

قدرت‌بدني تيم‌هاي ايراني بالا است الهساوي: به فكر عبوري سلامت از ميدان فردا هستيم

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال الهلال گفت: به فكر اين هستيم كه با برتري برابر ذوب‌آهن به سلامت از اين مرحله عبور كنيم.


به گزارش خبرگزاري فارس، الهساوي در مورد بازي فردا مقابل ذوب‌آهن از دور رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا در نشست مطبوعاتي اين ديدار اظهار داشت: قدرت‌بدني تيم‌هاي ايراني بالا است و ما نيز اين مورد را مي‌دانيم، چرا كه چندين بار با آنها بازي كرده‌ايم.
وي با اشاره به اينكه در تيم ما چند بازيكن با قدرت بدني بالا حضور دارند، ادامه داد: چندين تقابل با تيم‌هاي ايراني داشته‌ايم كه در بيشتر ديدارها ما برنده بوده‌ايم.

الهساوي در مورد بازيكنان محروم و مصدوم الهلال و مشكلاتي كه اين مورد در بازي فردا به وجود مي‌آورد، گفت: بازيكناني كه مصدوم هستند، در بازي فردا جايشان خالي است و به شدت غيبتشان احساس مي‌شود، البته ما جايگزينان مناسبي براي اين بازيكنان داريم كه از آمادگي بالايي برخوردارند.
كاپيتان الهلال يادآور شد: بازيكناني كه نيستند، غيبتشان موثر است، اما با اين مشكلات به فكر اين هستيم كه به سلامت از اين مرحله عبور كنيم.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/7/13
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: