روزبهاني: رمز موفقيت بسكتبال ايران در گوانگ ژو اتحاد و همدلي است
ورزش. بسكتبال. مسابقات آسيايي
تهران - بلند قامت تيم بسكتبال ايران گفت: با توجه به عدم حضور ستارههاي بسكتبال ايران در بازيهاي آسيايي گوانگ ژو، بايد با اتحاد و همدلي نبود آنها را جبران و تيم را در مسير قهرماني قراردهيم.
جابر روزبهاني روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا ، افزود: نبود بازيكنان بزرگي چون حامد حدادي، صمد نيكخواه بهرامي و احتمال حضور نيافتن حامد آفاق موضوعي است كه نميتوان از آن به آساني گذشت، اما ساير نفرات با جنگندگي و غيرتي كه هميشه از ملي پوشان بسكتبال ايران ديده ايم، عدم حضور آنها را به نوعي جبران كرده و براي تكرار قهرماني در آسيا تلاش خواهند كرد.
وي ادامه داد: به شخصه ۳ماه است كه در اردوي آمادگي به سر ميبرم و از شرايط جسماني خوبي برخوردار هستم . اميدوارم در تيم ملي مفيد واقع شده و بتوانم در موفقيت تيم ايران سهم كوچكي داشته باشم.
روزبهاني ، شرايط بسكتبال ايران را خوب توصيف كرد و ادامه داد: حضور در رقابتهاي جهاني تركيه باعث شد تيم ايران تجربه جديدي را كسب كند و اميدواريم با اين تجربه جديد بتوانيم يك بار ديگر بر قله بسكتبال قاره آسيا تكيه بزنيم.
وي در مورد فصل آينده و حضورش در تيم ذوب آهن گفت: هنوز يك سال ديگر با اين تيم قرارداد دارم اما به احتمال فراوان از اين تيم جدا شده و در تيم ديگري به ميدان خواهم رفت.
















