برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا / پيروزي پرگل الشباب بر حريف كره‌اي

تيم فوتبال الشباب عربستان سه شنبه شب در ديداري پرگل سئونگنام ايلهوا كره جنوبي را در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا چهار بر سه مغلوب كرد.

 اين پيروزي خانگي در حالي نصيب الشباب شد كه سه بار از حريف كره‌اي خود عقب افتاد.

دو گل ديرهنگام خوآن اوليورا و فيصل السلطان در دقايق ‪ ۸۲‬و ‪ ۸۸‬باعث شد تا الشبات در ورزشگاه بين‌المللي شاه قهد رياض شكست دو بر سه خود را به پيروزي چهار بر سه تبديل كند.

موريسيو اوريبه هافبك كلمبيايي سئونگام در دقيقه چهارم بازي تيمش را يك بر صفر پيش انداخت . اوليورا در دقيقه ‪ ۱۵‬نتيجه را مساوي كرد اما تيم كره‌اي دوباره در دقيقه ‪ ۲۶‬با گل چيول جلو افتاد . ناصر الشمراني پيش از آنكه اوريبه دومين گل خود را براي كره ايها به ثمر برساند نتيجه را به تساوي دو بر دو كشاند.

ديدار برگشت دو تيم ‪ ۱۹‬اكبتر ( ‪ ۲۷‬مهرماه ) در سئول برگزار خواهد شد.

تيمهاي فوتبال ذوب آهن اصفهان چهارشنبه در خانه الهلال ديگر تيم عربستاني حاضر در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان ديگر ديدار اين مرحله را برگزار خواهد كرد.


تاریخ: 1389/7/13
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: