برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

الشباب نيمي از راه فينال را پيمود

تيم فوتبال الشباب عربستان با پيروزي مقابل سئونگ‌نام ايلهواچونما كره‌جنوبي به فيناليست شدن اميدوار شد.

در نخستين ديدار دور رفت مرحله نيمه ‌نهايي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا شب گذشته الشباب عربستان در خانه و در ورزشگاه شيخ فهد پذيراي سئونگ‌نام ايلهواچونما بود و با گل دقايق پاياني السطان با نتيجه 4 بر 3 رقيب كره‌‌اي را شكست داد تا با اين نتيجه به رسيدن به ديدار فينال اين رقابت‌ها اميدوار شود.

اوليويرا در دقايق 15 و 82، الشمراني در دقيقه 56 و فيصل السلطان در دقيقه 88 براي الشباب گلزني كردند و مائوروسيو اوريبه در دقايق 4 و 69 و جو جائه چول در دقيقه 26 براي تيم ميهمان گل زدند.
الشباب در بازي برگشت كه 2 هفته ديگر در ورزشگاه سئونگ‌نام برگزار مي‌‌شود در صورت كسب يك نتيجه تساوي نيز راهي فينال اين رقابت‌ها خواهد شد.
در ديگر ديدار اين مرحله و از دور رفت تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان از ساعت 17 امروز و در ورزشگاه فولادشهر از الهلال عربستان پذيرايي مي‌كند.
 

تاریخ: 1389/7/14
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: