در هيات رئيسه بررسي ميشود اعتراض كهكيلويه به ميزباني تهران در فينال ليگ برتر بوكس
خبرگزاري فارس: تيم كهكيولويه و بويراحمد به ميزباني تهران در فينال ليگ برتر بوكس اعتراض كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، از آنجا كه صعود پيوند ساپكو رباط كريم از هفته ها قبل به دور آخر ليگ برتر مسجل شده است از سوي فدراسيون، تهران به عنوان ميزبان معرفي شد.
اين مسئله از سوي كهكيلويه و بوير احمد يكي از تيم هاي حاضر در مرحله نيمه نهايي مورد اعتراض قرار گرفته است.
با اينكه آنها در دور رفت اين مرحله تن به شكست داده اند؛ اما خود را يكي ديگر از فيناليست ها مي دانند و معتقدند كه ديدار آخر يا در شهري بي طرف برگزار شود يا به صورت رفت و برگشت باشد.
اين مسئله در چهارمين جلسه هيات رئيسه فدراسيون كه دوشنبه هفته بعد برگزار مي شود، مورد بررسي قرار خواهد گرفت.
تعيين وضعيت داوران بالاي 60 سال، ارائه گزارش از سوي مقصودي نايب رئيس و مدير تيم هاي ملي درباره انتخابيها و روند آماده سازي بوكسورهاي اعزامي به گوانگجو و ارائه گزارش دلشاد رئيس سازمان ليگ درباره اين مسابقات از ديگر برنامه هاي هفته آينده هيات رئيسه است.
انتهاي پيام/
















