کاپیتان خروس ها سرمربی تیمش را مورد ستایش قرار داد
فلوران مالودا، ستاره چلسی از لوران بلان، سرمربی تیم فوتبال این کشور ستایش کرده و گفته مربی سابق بوردو تاثیرات مهمی بر تیم ملی گذاشته است.
او میگودی: «با بلان صحبت کردهام و به نظرم او انسان صبوری نیست. او میخواهد به سرعت نتایج خوبی بگیرد تا تیم پیشرفت کند و جو خوبی اطراف تیم ایجاد شود.
شخصیت او کاملا با ریمون دومنک متفاوت است. چند ماه پیش، جوی بسیار منفی حول فرانسه وجود داشت، اما دیگر این طور نیست. این جو سنگین نه فقط به خاطر مربی، که به دلیل نتایج بد ما هم بود. اما بلان به ما آرامش بخشیده و ساختار کار ارائه داده و جو را آرامتر کرده.»
مالودا از پست جدید خود به عنوان کاپیتان فرانسه هم صحبت کرده است. او که به دلیل محرومیت پاتریس اورا بازوبند را به بازو میبندد میگوید: «اورا انسان کثیفی نیست که از پست خود برای نیات پلید استفاده کند و تیم را به سمت فاجعه ببرد. بازوبند به نظر من موضوع بسیار مهمی نیست. بلان با یا بدون بازوبند به من اتکا کرده. این که کاپیتان تیم مقابل بلاروس باشم یعنی در فاصله سه ماه از شورشی به کاپیتان تبدیل شدهام و از سردسته جنایتکاران به بزرگتر تیم. این بازوبند برای من مایه افتخار است. وقتی به انگلیس برگشتم مردم گفتند: "این هم کاپیتان". احساس میکردم نماینده فرانسهام.»
گل
















