برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

زرينچه در گفت‌وگو با فارس: 10 ميليارد هم براي آوردن برزيل به ايران هزينه مي‌كرديم ارزش داشت

خبرگزاري فارس: مدافع سابق تيم ملي فوتبال با بيان اينكه حق مردم است كه در ايران بازي با برزيل را مي‌ديدند گفت: براي اين موضوع 10 ميليارد هم هزينه مي‌كرديم ارزش داشت.


جواد زرينچه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، در مورد برگزاري ديدار تيم‌هاي ايران و برزيل اظهار داشت: ابتدا بايد بگويم كه بازي با كويت در فينال مسابقات غرب آسيا، فداي بازي با برزيل شد و بازيكنان در اين ديدار به اين دليل كه نمي‌خواستند آسيب ببينند و براي جلوگيري از خستگي، بازي مطلوبي ارائه نكردند.
وي ادامه داد: كويتي‌ها بازي تيم ملي را خراب كردند، اما اين اولين بار نيست كه عرب‌ها از اين كارها انجام مي‌دهند. فوتبال ما بايد آنقدر مقتدر باشد كه اين اتفاقات نتواند مانع پيروزي شود و اينكه نمي‌توانيم از پس اين موارد بربياييم، نشان مي‌دهد كه از لحاظ روحي و رواني تا چه اندازه از فوتبال حرفه‌اي عقب هستيم.

زرينچه درخصوص ديدار با برزيل گفت: شايد براي برخي‌ها جنبه تبليغاتي اين بازي مهم‌تر باشد، اما اي كاش مي‌توانستيم با هزينه كردن 10 ميليارد اين بازي را در كشور خودمان برگزار كنيم، ارزشش را داشت تا اينكه بخواهيم در كشوري غريب مقابل برزيل به ميدان برويم. حق مردم ايران اين است كه تيم برزيل را با هر هزينه‌اي در كشور خودمان ببينند.

سرمربي تيم كاوه در مورد آخرين وضعيت اين تيم دسته اولي تصريح كرد: دير كار را آغاز كرديم، اما بازي به بازي انسجام تيمي‌مان بيشتر شده و بازيكنان با شناخت بيشتري كه از هم پيدا مي‌كنند، با گذشت زمان بهتر هم مي‌شوند.
وي در مورد بازي هفته دوم مقابل پيام مشهد گفت: پيام تيمي است كه نيروهايش را حفظ و نتايج خوبي در هفته اول ليگ و جام حذفي كسب كرده است، اما ما هم تيم خوبي شديم و به نظرم پيام بازي سختي مقابل كاوه خواهد داشت.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/7/14
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: