سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن: قول قهرماني نداده ام
ورزش. ورزشهاي توپي. فوتبال
اصفهان-سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت:قول قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا را نداده ام اما هدف ما حضور در جام باشگاههاي جهان است.
منصورابراهيم زاده چهارشنبه شب پس از پيروزي تيمش مقابل الهلال عربستان، افزود: از ابتداي حضور در ليگ قهرمانان آسيا و زماني كه گروه ما ،گروه مرگ نام گرفت تمام هدفمان حضور در جام باشگاههاي جهان بود و با تلاش مضاعف سعي داريم به اين مهم دست پيدا كنيم.
وي افزود:خوشحالم زحمات بازيكنان ما در اين بازي نتيجه داد و با يك گل توانستيم تيم قدرتمند الهلال را شكست دهيم
ابراهيم زاده در خصوص عملكرد و شرايط هر ۲تيم در اين ديدار نيز گفت:تيم فوتبال الهلال از نظر فني عملكرد خوبي دراين بازي داشت اما فرصتهاي گل زني ما هم در اين ديدار حساس زياد بود.
وي افزود:البته پس از آن كه شهاب گردان ضربه پنالتي بازيكن الهلال را مهار كرد بازيكنان ما از لحاظ روحي در شرايط بهتري نسبت به رقيب قرار گرفتند.
سرمربي تيم ذوب آهن با اشاره به بازي برگشت اين ۲تيم در عربستان ياد آور شد: معتقدم پيروزي در بازي رفت اهميت چنداني ندارد، بايد با پيروزي در بازي برگشت موفقيت مان را كامل كنيم.
وي افزود:البته برنامههاي تاكتيكي تيم الهلال نسبت به بازي گذشتهاش در همين چارچوب به دليل غيبت چند بازيكن كليدي تغيير كرده بود.
وي درادامه با ابراز خوشحالي از پيروزي ذوب آهن دراين مسابقه تصريح كرد:
فوتبال ايران پيش از اين ديدار درهفته گذشته روزهاي خوبي را سپري نكرده بود، خوشحالم كه با پيروزي مقابل الهلال عربستان اين هفته را شيرين تمام كرديم و اجازه نداديم اين روزهاي بد كامل شود.
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن درخصوص بيدقتي بازيكنان اين تيم در زدن ضربات آخرنيز گفت:اين مساله را به هيچ وجه انكار نميكنيم بازيكنان ما در زدن ضربات آخر دقت كافي را نداشتند.
وي درپاسخ به انتقادي مبني بر اشتباهات فردي بازيكنان اين تيم در ارسال پاس نيز ياد آور شد:شايد يكي از دلايل اين مشكل به تمرينات باز ميگردد و بايد آن را تغيير دهيم.
بازيكنان را بايد در طول تمرينات در شرايط مسابقه قرار دهيم تا اين مشكل نيز برطرف شود.
وي درواكنش به اظهارات سرمربي الهلال مبني بر حمايت ۵۰هزار نفري تماشاگران الهلال در بازي برگشت نيز گفت: تماشاگران در وسط زمين به تيم ها كمك نميكنند و اين باور بازيكنان است كه تلاش ما را در رسيدن به هدف ياري ميدهد. ذوب آهن پيش از اين نيز در مقابل تماشاگران انبوه حريف از جمله بنياد كار بازي كرده و توانسته آنها را در خانه شان شكست دهد.
















