منزس: انتظار من از تيم ايران كمتر از اين بود
ورزش. خارجي. داخلي. فوتبال
تهران - سرمربي تيم ملي فوتبال برزيل بعد از ديدار دوستانه مقابل ايران گفت: انتظارم از تيم ايران كمتر از اين بود.
به گزارش ايرنا، مانو منزس سرمربي برزيل با بيان اينكه تحت تاثير بازي ايران قرار گرفته است، اين ديدار را تمرين خوبي براي تيمش عنوان كرد.
وي در ادامه از عملكرد بازيكنان برزيل ابراز رضايت كرد و اظهار داشت:
لازم بود كه با شيوه متفاوتي بازي كنيم چون تيم ايران قصد داشت جلوي برد ما را بگيرد. در نيمه دوم تغييرات فني در تيم ايجاد كردم چون نمي توانستيم به شيوه تهاجمي هميشگي خود بازي كنيم. به نظرم تعويضهايي كه در نيمه دوم داشتيم، به نفع ما بود.
سرمربي تيم ملي برزيل كه ديشب توانست اين تيم را به دومين برد خود بعد از ناكامي در جام جهاني ۲۰۱۰برساند، در مورد ديدار دوستانه بعدي برزيل با اوكراين افزود: اوكراين در سطح بالايي بازي ميكند و تجربه بيشتري دارد . اين بازي سخت تر خواهد بود. شايد در اين بازي آدريانو را به زمين بفرستم. از سوي ديگر امكان دارد با دو مهاجم بازي كنيم در مورد اين تغييرات فكر خواهم كرد اما آنچه اهميت دارد، ادامه تلاش براي بازسازي اعتماد به نفس تيم است.
اين مربي ۴۸ساله در كنفرانس مطبوعاتي بعد از بازي با ايران همچنين به رونالدينيو اميد داد كه درهاي تيم ملي برزيل بر روي او بسته نشده است و در عين حال خاطر نشان كرد، ستاره آث ميلان براي اينكه بتواند دوباره بعد از دو سال پيراهن اين تيم را بپوشد بايد مدت ديگري صبر كند.
بنابراين گزارش، برزيل در بازي با ايران بازيكنان بزرگي را به ميدان فرستاد اما هيچكدام از آنها در سطح رونالدينيو بهترين بازيكن دو دوره جهان نبودند.
منزس در اينباره تاكيد كرد: هيچ بازيكني نبايد فكر كند كه درهاي تيم به رويش بسته است. اما در حال حاضر قصد دارم بازيكنان جديد را محك بزنم چون ميخواهيم تيم جديدي بسازيم. يك مربي هميشه به دنبال موفقيت و رسيدن به پيروزي است پس از هر كسي كه بخواهد به من كمك كند، استقبال خواهم كرد.
بازيكنان جوان تا كنون همه انتظارات من را برآورده كردهاند با وجود اين درهاي تيم ملي هنوز باز است.
وي در ادامه وعده داد كه دوباره فوتبال زيباي برزيل را به نمايش خواهد گذاشت و گفت: هواداران تيم برزيل از ما بازي زيبا ميخواهند. آنها مي خواهند ما بزرگتر و بهتر از گذشته باشيم.
تيم برزيل تحت مربيگري دونگا نتوانست همانند روزهاي اوج خود ظاهر شود و در مرحله يك چهارم نهايي جام جهاني ۲۰۱۰آفريقاي جنوبي پس از بازي با هلند، حذف شد.
منزس خاطر نشان كرد: به خاطر برگزاري جام جهاني ۲۰۱۴در برزيل، احساس مسووليت ميكنم. ما واقعا بايد كاري كنيم كه هوادارانمان نه از روي اجبار بلكه از روي لذت دوباره از ما حمايت كنند. به نظرم آنها از كاري كه مي كنيم، سپاسگزار خواهند بود.
سرمربي تيم ملي برزيل در مورد بازي در امارات هم تصديق كرد: برزيل به برگزاري دوستانه در كشورهاي مختلف دنيا عادت دارد چون براي ستارگان اروپايي ما بازگشت به آمريكاي جنوبي خيلي دشوار است. اما هواي ديشب ابوظبي، گرمترين هوايي بود كه تا كنون در آن بازي كرده ايم.
وي كه اولين تجربه مربيگرياش در تيم ملي برزيل با شكست ۲بر ۰آمريكا همراه شده است، از بازي با ايران به عنوان شانس ديگري براي آزمايش بازيكناني كه قصد دارد در مسابقات سال آينده كوپا آمريكا و همچنين جام جهاني ۲۰۱۴از آنها استفاده كند، ياد كرد و ادامه داد: ما در حال ارزيابي تعداد مشخصي از بازيكنان هستيم. در ابتداي راه ساخت تيم جديدي قرار داريم و هنوز كارهاي زيادي مانده كه انجام بدهيم. بايد اين تجربه را در دو بازيهاي آينده هم ادامه بدهيم.
در اين بازي كه در ورزشگاه شيخ زايد شهر ابوظبي امارات برگزار شد، تيم ملي فوتبال برزيل توانست با گلهاي دني آلوز در دقيقه ،۱۳پاتو در دقيقه ۶۸و نيلمار در دقيقه ۹۰با نتيجه ۳بر ۰تيم ملي ايران را شكست بدهد.
















