برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رييس فدراسيون شطرنج: ايران در آسيا از نظر بازيكنان داراي درجه جهاني در رتبه دوم قرار دارد

ورزش. شطرنج. رتبه آسيايي
سمنان - رييس فدراسيون شطرنج كشوراعلام كرد: ايران از نظر تعداد بازيكنان شطرنج داراي درجه جهاني در بين كشورهاي آسيايي در رتبه دوم قرار دارد.

محمدجعفر كامبوزيا روز يكشنبه در نشست مجمع عمومي هيات شطرنج استان سمنان افزود: ايران داراي يك هزار بازيكن شطرنج داراي درجه جهاني (رنكينگ) است وي به وجود بيش از ‪ ۳۰۰‬هزار بازيكن حرفه‌اي شطرنج در ايران اشاره كرد و اظهار داشت: ايران داراي شش بازيكن مرد استاد بزرگ و دو بازيكن زن با درجه استاد بزرگي و نيز ‪ ۱۲‬بازيكن استاد بين‌المللي است كه اين رقم تا پايان امسال افزايش مي‌يابد.

كامبوزيا وضعيت شطرنج استان سمنان به رغم نزديكي به تهران رامطلوب ندانست و افزود: توسعه ورزش شطرنج در داخل استان خوب بوده اما از نظركشوري چندان مطلوب نيست.

وي خاطرنشان ساخت: به علت تمركز امكانات و تجهيزات در تهران متاسفانه استانهاي اطراف تهران از پيشرفت خوبي برخوردار نيستند و اميدواريم با حمايت بيشتر جايگاه ورزش شطرنج استان سمنان در بين ساير استانهاي كشور ارتقاء يابد.

مديركل تربيت بدني استان سمنان نيز در اين نشست ورزش شطرنج را عليرغم اينكه ورزشي سبك و راحت مي‌دانند بسيار سخت دانست و گفت: اين رشته ورزشي به دليل اينكه به فكر و مغز مرتبط است از ورزشهاي سنگين محسوب مي‌شود.

همت هاديان خواستار حمايت بيشتر مسوولان فدراسيون از ورزش استان سمنان شد.

در اين نشست روساي هياتهاي شطرنج شهرستانها و استان سمنان گزارشي از فعاليتها و برنامه‌هاي خود ارائه و خواستار تامين اعتبار و امكانات مورد نياز شدند.

محمود گلهاشم رييس هيات شطرنج استان سمنان كمبود اعتبار ،مربي و داور را از مهمترين مشكلات دانست.ك/‪۲‬







تاریخ: 1389/7/18
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: