/هفته دهم ليگ برتر فوتبال/ تراكتور با 3 گل نفت را شكست داد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز با 3 گل نفت تهران را بدرقه كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيمهاي تراكتورسازي تبريز و نفت تهران در هفته دهم ليگ برتر فوتبال از ساعت 16 در ورزشگاه يادگار امام تبريز برگزار شد كه تيم ميزبان با نتيجه 3 بر يك حريف تهراني خود را شكست داد.
گلهاي اين ديدار را محمد جاسم كرار در دقيقه 22 از روي نقطه پنالتي، علي عليزاده در دقيقه 45 و رسول خطيبي در دقيقه 72 براي تراكتورسازي به ثمر رساندند و تك گل نفتيها را خلدون ابراهيم در دقيقه 89 در دروازه تراكتور جاي داد.
در دقيقه 54 روي خطايي كه دروازهبان نفت تهران بر روي محمدحسن ابراهيمي مرتكب شد، يك ضربه پنالتي براي تراكتورسازي به دست آمد كه لئوناردو آندره پيمنتا اين موقعيت را از دست داد.
قضاوت اين ديدار به عهده سعيد مظفريزاده بود. وي به مهدي رفيعي از نفت و مصطفي ترشيز و آندرانيك تيموريان از تراكتورسازي كارت زرد نشان داد.
قرمزپوشان تبريزي با اين پيروزي به رده ششم جدول صعود كردند و نفت تهران با يك پله سقوط در رده يازدهم جاي گرفت.
انتهاي پيام/
















