حديقي در گفتوگو با فارس: شيرجهروها شانس كسب 2 مدال در گوانگجو دارند
خبرگزاري فارس: مسئول كميته شيرجه فدراسيون شنا گفت: شيرجهروهاي مليپوش در بازيهاي آسيايي گوانگجو شانس كسب 2 مدال در مواد تيمي دارند.
اميد حديقي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس با اشاره به تمرينات مليپوشان در اردوي آزادي عنوان كرد: مدتي پيش به دليل خرابي استخر، تمرينات ملي پوشان دچار مشكل شده بود كه خوشبختانه اين مشكل برطرف شده و تمرينات مجدد از سر گرفته شده است. با اين حال نظر سرمربي اوكرايني تيم ملي اين است كه تيم بايد راهي اردوي كويت شود.
وي افزود: كادر فني و مربي تيم معتقد هستند كه تيم بايد حداقل 20 روز پيش از اعزام به بازيهاي آسيايي با استفاده از امكانات اردوي كويت آماده شوند؛ اما تحقق اين امر منوط به تصميم كميته فني با حضور رئيس فدراسيون است.
مسئول كميته فني شيرجه در خصوص آمادگي اردونشينان گفت: مليپوشان زير نظر مربيان و بر اساس برنامههاي تمريني طراحي شده هر روز تكنيكهاي خود را اجرا ميكنند و ما هر هفته دو بار تك تك نفرات را با بازنگري فيلم حركات آنان آناليز ميكنيم تا به بهترين شرايط برسيم.
وي با اشاره به سطح آمادگي خوب اردونشينان تصريح كرد: معتقدم شيرجهروهاي ما در همه مواد به مرحله فينال صعود خواهند كرد؛ اما شانس كسب مدال در دو ماده تيمي شيرجه هماهنگ از سكو و شيرجه هماهنگ از سكوي 3 متر براي ما وجود دارد.
انتهاي پيام/
















