سومين پيروزي تيم ملي فوتبال برزيل با سرمربي جديد
ورزش. فوتبال. برزيل. اوكراين
تهران- تيم ملي فوتبال برزيل دوشنبه شب با غلبه بر اوكراين در يك ديدار دوستانه ، به سومين پيروزي خود تحت سرمربيگري مانو منزس دست يافت .
برزيل در اين ديدار كه در شهر دربي انگليس برگزار شد ، اوكراين يكي از دو ميزبان مسابقات يورو ۲۰۱۲را دو بر صفر مغلوب كرد.
دني آلوز مدافع بارسلونا و الكساندر پاتو مهاجم آث ميلان زننده دو گل برزيل در اين ديدار بودند كه تنها سيزده هزار تماشاگر از نزديك شاهد آن بودند و بقيه جايگاههاي ورزشگاه كه ۳۳هزار نفر گنجايش داشت خالي بود.
هر يك از گلهاي برزيليها كه در حال بازسازي خود پس از حضور نا اميدكننده در جام جهاني ۲۰۱۰افريقاي جنوبي و حذف شدن توسط هلند در يك چهارم نهايي اين مسابقات هستند در يك نيمه به ثمر رسيد.
اوكراينيها كه آندري شوچنكو ستاره كاركشته خود را به دليل آسيب ديدگي در اختيار نداشتند در اين ديدار به ندرت توانستند دروازه برزيل را تهديد كنند.
هدف اصلي منزس سرمربي برزيل كه پس از ناكامي اين تيم در جام جهاني جانشين دونگا شده است كسب عنوان قهرماني كوپا آمريكا يا جام ملتهاي آمريكاي جنوبي است كه سال آينده در آرژانتين برگزار خواهد شد .
برزيل پنجشنبه شب گذشته تحت رهبري اين سرمربي ۴۸ساله به يك پيروزي سه بر صفر بر تيم ملي فوتبال ايران در يك ديدار دوستانه در ابوظبي دست يافته بود و پيش از آن بر آمريكا نيز چيره شده بود.
















