كريمي در گفتوگو با فارس: پاداش اهدايي بر اساس توافقات قبل از المپياد جهاني تعيين شده است
خبرگزاري فارس: دبير فدراسيون شطرنج گفت: پاداش اهدايي به تيم ملي مصوب هيات رئيسه و بر اساس شروط پيش از المپياد جهاني روسيه تعيين شده است.
هادي كريمي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس در خصوص رقم پاداش اهدايي به تيم ملي شطرنج در دو بخش زنان و مردان عنوان كرد: پيش از اعزام تيم به المپياد جهاني بر اساس مصوب هيات رئيسه قرار شد در صورتي كه تيم زنان به رده 18 جدول جهاني صعود كند، 50 ميليون ريال پاداش دريافت كند و در صورتي كه در بين ردههاي 19 تا 30 قرار گيرد 25 ميليون ريال بگيرد.
وي با تاكيد بر اين كه هيچگونه تبعيضي صورت نگرفته است افزود: در بخش مردان نيز اين توافق صورت گرفت كه اگر تيم از رده 30 عبور كند به هر كدام از اعضا مبلغ 50 ميليون تومان پاداش اهدا شود. بر اين اساس به تيم بانوان با توجه به رسيدن به رده 19 پاداش 25 ميليون ريالي اختصاص پيدا ميكند و به تيم مردان با توجه به كسب رده 29 مبلغ 50 ميليون ريالي داده ميشود.
دبير فدراسيون شطرنج در خصوص برگزاري ليگ برتر شطرنج گفت: به احتمال زياد تا پيش از آغاز بازيهاي آسيايي يك هفته ديگر از مسابقات برگزار خواهد شد؛ اما مطمئنا سازمان ليگ به شكلي برنامه ريزي كرده است كه مشكلي براي اردوشينان گوانگجو پيش نيايد.
انتهاي پيام/
















