قايقران تيم ملي :مي خواهم اولين مدال طلا بازيهاي آسيايي را كسب كنم
ورزش. ورزش آبي. قايقراني. قايقراني
تهران - محسن شادي ملي پوش تيم روئينگ كشورمان گفت: با توجه به اينكه تاكنون اولينها به من تعلق داشته است ، به چين ميروم تا اولين مدال طلاي بازيهاي آسيايي قايقراني را براي ايران كسب كنم.
به گزارش روز چهارشنبه ايرنا به نقل از سايت فدراسيون قايقراني ، شادي اظهار داشت : به جز مدال طلا به هيچ مدال ديگري فكر نميكنم و در مسابقات نيز با تمام وجودم پارو ميزنم.
وي در مورد تمرينات خاطرنشان كرد: تمرينات خوب در عين حال سخت و فشرده اي را پشت سر گذاشتهايم و اين روزهاي آخر نيز فشار خيلي بيشتر شده است.
شادي گفت : خوشبختانه ركوردهاي بسيار خوبي نسبت به گذشته به ثبت رسانده و پيشرفت قابل قبولي نيز داشته ايم.
دارنده مدال طلا جهان افزود: وجود امكانات عالي در كنار تمرينات سخت، انگيزه ما را بالا برده است و ما هرچه ميخواهيم در اختيار داريم و همين مسئله باعث افزايش تمركزمان شده است.
ملي پوش روئينگ ايران گفت: حضور در مسابقات مختلف، آشنايي با شرايط متفاوت و رقابت با حريفان قدرتمند و در نهايت كسب مدال طلا، براي من بسيار مفيد بوده است.
شادي گفت : با شركت در هر مسابقه استرس من كمتر، روحيه ام بالاتر و تجربه ام بيشتر ميشود و با كسب هر مدال نيز اراده ام قوي تر ميشود.
وي ادامه داد: هميشه قهرمان ماندن سخت تر از قهرمان شدن است. من زود قهرمان شدم و بايد تا آخر قهرمان بمانم ، ديگر به مدال نقره و برنز فكر نمي كنم و ميخواهم همه مدالهاي طلا ، مال من باشد.
شادي در مورد حريفانش در گوآنگ ژو خاطرنشان كرد: در بازيهاي آسيايي حريفان قدرتمندي از چين، ژاپن، هنگ كنگ، هند و چين تايپه دارم ، آنان هم تجربه و هم سن بيشتري نسبت به من دارند به طوري كه حريف ژاپني من تاكنون در ۴المپيك حضور داشته و اين كار من را سخت ميكند ولي با توانايياي كه از خودم سراغ دارم اين سختي برايم چيزي نيست.
















