فن گال وجود بحران در بایرن مونیخ را رد کرد
به گزارش خبرگزاری مهر، مدافع عنوان قهرمانی در هفت بازی گذشته تنها هشت امتیاز کسب کرده و در رده دوازدهم جدول رده بندی قرار دارد. فن گال که قرارداد خود را تا سال 2012 با تیم فوتبال بایرن مونیخ تمدید کرده، گفت که عملکرد تیمش به قدر کافی خوب نبوده است.
فن گال به تلویزیون ZDF گفت: من از شروع رقابت ها گفتم به دلیل نتایج خوبی که تیم ملی آلمان با تعداد زیادی از بازیکنان بایرن مونیخ در جام جهانی کسب کرده ، کار دشواری پیش رو داریم. تیم ما در رقابت های این فصل بوندس لیگا روند خوبی نداشته چرا که بازیکنان تلاش می کنند تا به یک تعادل ذهنی دست پیدا کنند.
سرمربی بایرن در ادامه اظهار داشت: آنها چنانچه در هر بازی تمرکز کنند می توانند موفق به انجام این کار شوند. اما آنها هنوز باید بیاموزند که در بوندس لیگا جای کار دارند. می خواهم بگویم آنها انسان هستند و نه ماشین.
امانت
















