برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ارغوان رضايي به تنيس بازان دختر ايران تمرين مي‌دهد

ورزش. تنيس. رضايي
تهران - ارغوان رضايي تنيس باز ايراني الاصل مقيم فرانسه درمقاطعي از سال با حضور در تهران به ملي پوشان دختر كشورمان تمرين خواهد پرداخت.

به گزارش ايرنا، رضايي عصر چهارشنبه با مجيد شايسته رييس فدراسيون تنيس ديدار و درباره گسترش همكاري‌هاي خود با اين فدراسيون به گفت وگو پرداخت.

در همين راستا، مقرر شد اين تنيس باز در مقاطعي از سال به تهران سفر كرده و با شركت در اردوهاي آمادگي تيم جوانان دختر ايران، تجربيات خود را در اختيار آنان قرار دهد.

همچنين قرار شد، ارسلان رضايي پدر اين تنيس باز برنامه‌هاي بلندمدتي را براي تنيس بازان نوجوان و جوان ايراني طراحي و در اختيار فدراسيون تنيس قرار دهد.

رضايي در سال ‪ ۲۰۱۰‬ميلادي با كسب مقام قهرماني رقابت‌هاي بين‌المللي مادريد اسپانيا به رده پانزدهم برترين تنيس بازان زن جهان صعود كرد.











تاریخ: 1389/7/21
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: