نگران بازي با الهلال هستم ابراهيمزاده: از اينكه ملوان سه امتياز به ما داد ممنونم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان گفت: از اينكه ملوان سه امتياز مسابقه را به ما داد ممنون هستم.
به گزارش خبرگرازي فارس منصور ابراهيمزاده پس از برتري 3 بر صفر برابر ملوان انزلي در جمع خبرنگاران گفت: به بازيكنان و كادر اجرايي تيم براي كسب اين پيروزي تبريك ميگويم يك پيروزي خوب قبل از ديدار حساس با الهلال و سفر به عربستان كسب كرديم. با اين برد هم صدرنشيني خود را حفظ كرديم و هم از ساير تيمهاي تعقيبكننده فاصله خوبي گرفتيم.
وي ادامه داد: بازي امروز با ملوان فوتبال قشنگي نبود. بازيكنان ما به دليل ديدار با الهلال محتاط بازي كردند، ضمن اينكه زدن 3 گل باعث شد آنها به طور طبيعي اشباع شوند و به اداره بازي بپردازند. بازيكنان ملوان نيز خسته بودند زيرا بازي سنگيني با پرسپوليس داشتند. بازيكنان ما نيز به دليل شرايط آبوهوايي بوشهر كمي خسته شده بودند.
ابراهيمزاده در مورد اينكه سرمربي ملوان گفته بايد 7 بر 3 پيروز ميشديم، عنوان كرد: ايشان نظرشان را گفتهاند و من از اينكه آنها 3 امتياز بازي را به ما دادند تشكر ميكنم.
سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان در مورد ديدار برگشت و حساس با الهلال عربستان در نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا گفت: برخلاف بازي رفت براي بازي برگشت احساس نگراني ميكنم و پس از پايان مسابقه دليل اين احساس خود را بيان خواهم كرد.
انتهاي پيام/
















