کفاشيان: ذوب آهن تيم ملي ايران است
علي کفاشيان در گفتگو با مهر ، ضمن بيان مطلب فوق در مورد ديدار حساس تيم ذوب آهن برابر الهلال عربستان گفت: صددرصد در اين بازي از اين تيم حمايت ميکنيم زيرا ذوب آهن را مانند تيم ملي ميبينيم. پيروزي آنها در اين بازي ارزشي مثل موفقيت تيم ملي ايران در ديدارهاي مهم دارد.
وي اضافه کرد: اميدوارم ذوب آهن در بازي برگشت برابر الهلال به نتيجه دلخواه دست يافته و با صعود به ديدار نهايي اين مسابقات براي فوتبال باشگاهي ايران در آسيا افتخار آفريني کند.
رئيس فدراسيونفوتبال در مورد ديدار تيم ملي ايران با تيم ملي فوتبال نيجريه تاکيد کرد: طبق قراردادي که بين طرفين تنظيم شده است ، تيم ملي نيجريه با همه نفراتش به تهران ميآيد و قطعا ديدار بسيار خوبي براي آماده سازي بيشتر تيم ملي براي حضور در جام ملتهاي آسيا خواهد بود.
«در جريان بازي استقلال و پرسپوليس مسئولان فدراسيون فوتبال از هواداران دو تيم خواستند در بازي ايران و نيجريه همانند اين ديدار حضور پرشوري داشته باشند». وي در خصوص اين موضوع اظهار داشت: مردم دوست داشتند بازي ايران برابر برزيل را در تهران برگزار کنيم اما نتوانستيم آن تيم را به تهران بياوريم اما اميدوارم براي ديدار با نيجريه هواداران حضور پرشوري در ورزشگاه آزادي داشته باشند.
کفاشيان گفت: قطعا اگر تماشاگران استقبال مطلوبي از اين ديدار داشته باشند، اين مسئله به ما کمک ميکند تا تيمهاي بزرگتر از نيجريه را هم به ايران دعوت کنيم زيرا استقبال بسيار مردم انگيزه بيشتري به تيمهاي بزرگ براي حضور در ايران خواهد داد.
















