برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

با توجه به مشكل عدم صدور رواديد صورت گرفت ابهام در حضور عابدين‌زاده و احتمال حضور اخلاقي در مسابقات دانشجويان جهان

خبرگزاري فارس: با توجه به عدم صدور رواديد داوود عابدين‌زاده تا اين لحظه، احتمالا حبيب‌الله اخلاقي در مسابقات دانشجويان جهان جايگزين اين كشتي‌گير خواهد شد.


به گزارش خبرگزاري فارس، پيش از اين نام حبيب‌الله اخلاقي و داوود عابدين‌زاده در وزن 84 كيلو براي اعزام به ايتاليا رده شده بود كه با نظر كادر فني تيم ملي دانشجويان، عابدين‌زاده به عنوان نماينده اين وزن انتخاب شد.
با اين وجود، تاكنون رواديد عابدين‌زاده صادر نشده و به احتمال فراوان اخلاقي جاي وي را در مسابقات جهاني دانشجويان خواهد گرفت.
اخلاقي در مسابقات جهاني 2009 دانمارك عضو تيم ملي بود و به مدال برنز دست پيدا كرد.
هر دو كشتي‌گير پيش از اين در اردوي تيم ملي فرنگي نيز حضور داشتند كه با انتخاب طالب نعمت‌پور براي حضور در بازي‌هاي آسيايي، به اردوي دانشجويان ملحق شدند.
تيم فرنگي دانشجويان قرار است روز دوم آبان تهران را به مقصد تورينو ترك كند.
مسابقات اين تيم روزهاي 4 تا 7 آبان در ايتاليا برگزار مي‌شود.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/7/24
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: