برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مربي تيم ملي گلبال بانوان: تورنمنت سوئد محك مناسبي براي ملي پوشان است

ورزش. گلبال. بانوان
تهران - مربي تيم ملي گلبال بانوان مي‌گويد: حضور در تورنمنت تداركاتي سوئد محك مناسبي براي ملي پوشان خواهد بود و تاثير قابل توجهي در آمادگي بانوان اعزامي كشورمان به بازيهاي پارا آسيايي خواهد داشت.

به گزارش روز يك شنبه ايرنا به نقل از روابط عمومي ستاد بازيهاي پاراآسيايي ‪ ۲۰۱۰‬گوانگ جو، رقيه فاتحي با بيان اين كه ورزشكاران ما از هر لحاظ براي حضوري موفق در گوانگ جو و كسب تك سهميه پارالمپيك لندن، آماده هستند اظهار داشت: حضور در تورنمنت سوئد مي‌تواند تاثير بسزايي در روند آماده‌سازي آنها داشته باشد.

وي ادامه داد: اين تورنمنت علاوه بر تاثيراتي كه در روحيه بچه‌ها مي‌گذارد ، فرصت مناسبي را در اختيار ما قرار مي‌دهد تا ورزشكاران خود را محك زده و بيش از پيش به نقاط ضعف و قوت تيم خود پي ببريم. به ويژه اين كه تيمهاي قدرتمندي از آسيا و ديگر كشورهاي جهان در اين تورنمنت حضور خواهند داشت.

وي با اشاره به اردوي تيم ملي كه چند روز پيش به پايان رسيد گفت: در آخرين روز اردو، از بچه‌ها تست‌گيري به عمل آمد كه خوشبختانه همه آنها از شرايط مورد نظر برخوردار بوده و نشان دادند كه سيستم جديد آموزشي مربيان به خوبي جواب داده و آنها را به شرايط مناسبي رسانده است.

وي افزود: با اين شرايط نگراني چنداني براي حضور در بازيهاي پاراآسيايي نداريم و اميدواريم كه تيم ملي كشورمان با كسب عنوان قهرماني و يا نايب قهرماني بعد از كشور چين كه سهميه پاراالمپيك را در گذشته به دست آورده، در جمع تيمهاي پاراالمپيكي جاي گيرد.

فاتحي ادامه مي‌دهد: پيش از اين قرار بود تيم ملي كشورمان را به اردويي در ايتاليا بفرستيم اما با توجه به اينكه كشور ايتاليا فقط از تيم بانوان براي برگزاري اردويي تداركاتي دعوت به عمل آورده بود، اين پيشنهاد را نپذيرفتيم و به دعوتنامه سوئد كه براي هر دو تيم بانوان و آقايان فرستاده شده بود، پاسخ مثبت داديم.

وي گفت: بنا بر اين اردوي بعدي تيم ملي كشورمان مصادف است با سفر به سوئد كه ‪ ۱۳‬آبان ماه انجام خواهد شد.









تاریخ: 1389/7/25
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: