اخلاقي جاي عابدين زاده را ميگيرد از ماه عسل تا اردوي تيم ملي فرنگي دانشجويان
خبرگزاري فارس: حبيبالله اخلاقي كه به تازگي ازدواج كرده و ماه عسل را پشت سر گذاشته، امروز (يكشنبه) به اردوي دانشجويان ملحق خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، روز گذشته رواديد تيم اعزامي به مسابقات جهاني دانشجويان صادر شد كه در بين اين نفرات نامي از داوود عابدينزاده نبود.
برايناساس وي قادر به همراهي تيم ملي فرنگي دانشجويان در ايتاليا نيست و به همين دليل حبيبالله اخلاقي كه پيش از اين نامش در وزن 84 كيلو براي دريافت رواديد صادر شده بود، جاي عابدينزاده را خواهد گرفت.
اخلاقي كه به دليل درگذشت يكي از اقوام، نتوانست مراسم ازدواج بگيرد، در مدتي كه با اجازه كادر فني تيم ملي در تمرينات حضور نداشت، به ماه عسل رفت تا اينگونه زندگي مشتركش را آغاز كند.
برايناساس وي در پايان ماه عسل، چند روزي تمرين كرد و از امروز (يكشنبه) نيز انديمشك را به مقصد كرج محل برگزاري اردوي تيم دانشجويان ترك خواهد كرد.
مسابقات كشتي دانشجويان جهان روزهاي 4 تا 7 آبان در تورينو ايتاليا برگزار ميشود.
انتهاي پيام/
















