برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رونالدو: هرگز نگفته‌ام كه بهتر از اوزيل هستم

خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا اظهار داشت: برخلاف ادعاي روزنامه‌ها هرگز نگفته‌ام كه بهتر از اوزيل هستم.


به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از لارازون اسپانيا، كريستيانو رونالدو در پي درخشش در هفته هفتم لاليگا (دو گل زده در دقايق 45 و 51) گفت: متاسفانه روزنامه‌ها مادريد از قول من مطالبي را منتشر كرده‌اند كه به خاطر تكذيبشان حتي مجبور شدم شخصا از اوزيل و ديگر هم‌تيمي‌هايم عذرخواهي كنم.
وي ادامه داد: من تشنه گلزني هستم اما نه به هر قيمتي و دوست ندارم ارتباطم را با ساير دوستانم خراب كنم. اوزيل بازيكن بسيار بزرگي است و توانايي‌هاي فردي منحصر به فردي دارد كه مسلما از انجام آنها ناتوان هستم.
وي افزود: پدرو لئون، خديرا و ديگر بازيكنان رئال مادريد نيز بازيكنان بسيار بزرگي هستند كه من هرگز خود را برتر از آنها نمي‌دانم.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/7/25
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: