برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

شي گيون و انتقال قرضي به سلتيك در ژانويه

شي گيون، دروازه بان منچسترسيتي، قصد دارد در بازار نقل و انتقالات ژانويه به طور قرضي راهي سلتيك شود.

به گزارش نشريه پيپل، اين دروازه بان ملي پوش ايرلندي نتوانست در تابستان راهي تيم مجبوب دوران نوجواني اش شود اما اكنون اعلام كرده كه قصد ترك ايسلند را دارد.

باشگاه سلتيك به شدت به يك دروازه بان مطمئن نياز دارد زيرا فريزر فراستر كه به طور قرضي از نيو كاسل به اين تيم پيوسته، به دليل مصدوميت استيو هارپر بايد در ژانويه به سنت جيمز پارك برگردد.

نيل لنون، رئيس باشگاه سلتيك، تلاش زيادي كرد تا در ابتداي فصل اين دروازه بان 34 ساله را به خدمت بگيرد اما روبرتو مانچيني، سرمربي سيتي، به اين دليل كه جانشين مناسبي براي او پيدا نكرد، مانع از انجام اين انتقال شد.

اما اكنون شرايط در منچسترسيتي تغيير كرده است و مانچيني جو هارت را به جاي گيون به عنوان شماره يك تيمش انتخاب كرده است. به اين ترتيب اين ملي پوش ايرلندي فرصت اين را پيدا كرده كه در ژانويه به تيم محبوب دوران نوجواني اش بپيوندد. اين در حالي است كه باشگاه فولام كه هدايت آن را مارك هيوز، سرمربي سابق منچسترسيتي برعهده دارد، نيز به دنبال به خدمت گرفتن اين دروازه بان است.  
تاریخ: 1389/7/25
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: