برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ذوب آهن؛ یک گام تا فینال

تیم فوتبال ذوب آهن چهارشنبه برای صعود به دیدار پایانی امیدوارانه در ریاض به مصاف الهلال می رود. نماینده فوتبال ایران در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا، چهارشنبه در دیدار برگشت از مرحله‌ نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا در حالی به مصاف الهلال عربستان می‌رود که با توجه به پیروزی یک بر صفر در اصفهان امید زیادی به راه‌یابی به دیدار پایانی دارد.

تک گل قاسم حدادی فر که به زیبایی هر چه تمام‌تر از فاصله‌ سی متری وارد دروازه‌ی الهلال شد و همچنین واکنش عالی شهاب گردان در مهار ضربه‌ پنالتی، امید شاگردان منصور ابراهیم‌زاده را برای صعود به دیدار پایانی بیشتر کرده است.

نگاهی به دیدارهای گذشته‌ی الهلال می تواند قدرت این تیم در ورزشگاه فهد ملک را بیش از پیش نمایان کند.

نماینده‌ عربستان هر چقدر در بازی‌های خارج از خانه ضعیف کار کرده در عربستان به تیمی اجازه‌ خودنمایی نداده است.

الهلال عربستان در گروه d رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا با تیم‌های مس کرمان السد قطر و الاهلی امارات همگروه بود و با 11 امتیاز به عنوان تیم نخست راهی دور بعد شد.

تنها شکست این تیم در کرمان رقم خورد که مس با نتیجه‌ی 4 بر 2 الهلال را شکست داد.

الهلال پس از صعود از این گروه به دلیل صدرنشینی، در خانه میزبان بنیادکار بود و با سه گل نماینده‌ ازبکستان را در هم کوبید تا نشان دهد در خانه حریف دشواری برای هر تیمی به شمار می آید.

شاگردان اریک گرتس، در مرحله‌ یک چهارم نهایی این رقابت‌ها، در عربستان با سه گل الغرافه قطر را شکست دادند، اما در دیدار برگشت غافلگیر شدند و تا آخرین دقایق بازی یا نتیجه‌ 4 بر صفر از حریف قطری خود عقب بودند، هرچند دو گل در دقایق 117 و 119 نماینده‌ عربستان را به دیدار نیمه نهایی رساند.

ذوب آهن هم در گروه b، با تیم‌های بنیادکار، الاتحاد و الوحده هم گروه بود و با 13 امتیاز به عنوان تیم نخست راهی دور بعد شد.

ذوب آهن در مرحله‌ بعد به مصاف مس کرمان رفت و با یک گل این تیم را هم از پیش رو برداشت.

نماینده‌ی کشورمان در مرحله یک چهارم نهایی کار دشواری پیش رو داشت و مقابل پوهانگ استیلرز قهرمان سال گذشته‌ این رقابت‌ها قرار گرفت و پس از پیروزی شکننده‌ 2 بر یک در ورزشگاه فولادشهر اصفهان با بیم و امید راهی کره‌جنوبی شد.

تساوی ارزشمند یک بر یک با گل حساس محمدرضا خلعتبری ذوب آهن را به جمع 4 تیم برتر آسیا برد.

اریک گرتس، سرمربی الهلال امید زیادی به تیمش دارد.

گرتس در پایان دیدار رفت مقابل ذوب آهن، با اطمینان از دیدار برگشت سخن گفت و مدعی شد تیمش می تواند با سه، چهار گل ذوب آهن را شکست دهد.

شهاب گردان اگر بتواند دروازه اش را همانند دیدار رفت در اصفهان، بسته نگه دارد می تواند سند صعود ذوب آهن به دیدار پایانی لیگ قهرمانان آسیا را امضا کند.

افتخاری که در سال‌های اخیر تنها توسط سپاهان به دست آمده است.

الشباب دیگر نماینده‌ عربستان هم که در دیدار رفت 4 بر 3 سونگنام ایلهوا چونما کره جنوبی را شکست داده، برای صعود به دیدار پایانی در کره جنوبی به مصاف این تیم می رود.

عربستانی‌ها پس از سال‌ها دو نماینده در میان 4 تیم برتر آسیا دارند و می خواهند با فینال كامل عربستانی قدرت خود را به آسیا بکشند.

هرچند با توجه به شکست الهلال مقابل ذوب آهن، و سه گلی که سونگنام در عربستان به ثمر رسانده، راه زیادی تا تحقق بخشیدن به این آرزوی دیرینه‌ خود دارند.

دیدار برگشت تیم‌های ذوب آهن و الهلال ساعت 20:30 به وقت تهران در ورزشگاه ملک فهد شهر ریاض برگزار خواهد شد.

تاریخ: 1389/7/27
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: