برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مرحله يك شانزدهم نهايي جام حذفي فوتبال

سايپا با شكست مقابل داماش گيلان از دور مسابقات كنار رفت

ديدار تيم‌هاي داماش گيلان و سايپا كرج از مرحله يك شانزدهم نهايي جام حذفي باشگاه‌هاي ايران از ساعت 15 امروز به ميزباني داماش در ورزشگاه عضدي رشت و در حضور بيش از 4 هزار تماشاگر برگزار شد كه در نهايت داماشي‌ها با پيروزي 3 بر يك مقابل سايپا ضمن حذف حريفشان به مرحله بعدي رقابت‌ها صعود كردند.
افشين چاووشي در دقيقه 14، محمدرضا مهدوي در دقيقه 17 و بهنام افشه در دقيقه 58 براي داماش گيلان و ابراهيم صادقي در دقيقه 40 براي سايپا گلزني كردند.
شاهين حاج‌بابايي قضاوت اين ديدار را بر عهده داشت.
داماش در مرحله بعد به مصاف برنده پرسپوليس و نفت محمودآباد مي‌رود كه با توجه به ميزباني پرسپوليس در بازي فردا، احتمال برگزاري ديدار 2 تيم داماش و پرسپوليس در مرحله يك هشتم نهايي بسيار زياد است.
 

سپاهان با پيروزي بر ماشين‌سازي به مرحله بعدي صعود كرد

 ديدار تيم هاي ماشين سازي تبريز و سپاهان اصفهان از ساعت 15 در ورزشگاه يادگار امام و با حضور 2 هزار تماشاگر آغاز شد.
تيم سپاهان موفق شد در دقايق 13 توسط احمد جمشيديان و 24 توسط مهدي كريميان به گل برسد.
شاگردان امير قلعه نويي در دقيقه 80 توسط غلامرضا عنايتي به گل سوم رسيدند. تيم تبريزي نيز در دقيقه 84 با گلزني احمد فارسي يكي از گل هاي خورده را جبران كرد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده ايرج ساعدي بود. وي از ماشين سازي به محمد شجاع كارت زرد نشان داد.
داور در اين بازي در دقيقه 90+ 2 محمد ناصحي از تيم سپاهان را به دليل خطاي شديد اخراج كرد.
سپاهان با اين پيروزي در مرحله بعدي با راه آهن بايد ديدار كند.
 

تاریخ: 1389/7/27
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: