ليگ برتر فوتبال ساحلي: شهداي سمنان با شكست نفت فلات قاره در ليگ برتر ماندني شد
ورزش. فوتبال ساحلي. ليگ برتر
سمنان - در آخرين هفته از بازيهاي گروهي ليگ برتر فوتبال ساحلي كشور تيم شهداي سمنان با شكست تيم نفت فلات قاره در ليگ برتر ماندني شد.
به گزارش ايرنا اين بازي عصر سه شنبه در زمين فوتبال ساحلي بوستان سيمرغ سمنان برگزار شد و در پايان تيم شهداي سمنان به پيروزي پنج بر دو در برابر حريف خود دست يافت.
سه گل از گلهاي تيم شهداي سمنان در اين ديدار را علي حامدي، مرتضي حزيني و عطا سعدالله هر كدام يگ گل به ثمر رساندند.
تيم شهداي سمنان با كسب اين پيروزي هشت امتيازي شد و با تفاضل گل بهتر نسبت به تيم شهداي چليچه چهارمحال بختياري در ليگ برتر فوتبال ساحلي باقي ماند.
رقابتهاي ليگ فوتبال ساحلي در دو گروه شش تيمي برگزار ميشود و از هر گروه دو تيم برتر به رقابتهاي نيمه نهايي اين بازيها راه مييابند و از هر گروه يك تيم به دسته اول سقوط ميكند.ك/۲
















