ذوب آهن به عرب ها قدرت فوتبال ايران را نشان داد
تيم ذوب آهن اصفهان در حالي توانست تيم پر قدرت الهلال عربستان را در مرحله نيمه نهايي رقابت هاي جام باشگاه هاي آسيا شکست دهد و راهي فينال اين مسابقات شود که بازيکنان اين تيم فکر مي کردند ذوب آهني در عربستان نمي توانند برتري خود را دوباره تکرار کنند و حتي در مصاحبه هايي هم که توسط بازيکنان و مربيان اين تيم انجام شد به وضوح شاهد لحن بد برخورد آنها با تيم ذوب آهن بوديم.
در واقع سرمربي تيم الهلال با اينکه تيمش در دور رفت به ذوب آهن تن به شکست داده بود بدون توجه به شکست قبلي در مصاحبه هاي خود به کرات عنوان کرد که ما ذوب آهن را رياض با گل هاي زيادي شکست مي دهيم و به مرحله نهايي رقابت هاي جام باشگاه هاي آسيا صعود مي کنيم و حتي در برخي اظهار نظرهايش بي احترامي هايي هم نسبت به تيم بي ادعاي ذوب آهن داشت که در نهايت همه اين ها بي تاثير بود.
گويا گرتس سرمربي الهلال از زماني که به عربستان رفته خلق و خوي عرب ها نيز بر او تاثير داشته که اين چنين قبل از انجام ديدار با تيم ذبو آهن جنگ رواني را به پا کرد اما شاگردا ابراهيم زاده بدون توجه به صحبت هاي تيم حريف پيش از آغاز بازي هم عنوان کرده بودند که به جو ورزشگاه فهد و اتفاقاتي که در عربستان رخ داده فکر نمي کنند و تنها مسئله اي که به آن مي انديشند پيروزي در اين بازي بوده است.
تيم الهلال در نيمه اول بازي را هجومي آغاز کرد و حتي موقعيت هايي را هم بازيکنان اين تيم به دست آوردند که با دفاع منطقي بازيکنان ذوب آهن و درخشش دوباره شهاب گردان دروازه بان اين تيم نتوانستند راه به جايي ببرند و نيمه اول به همين منوال به اتمام رسيد بدون اينکه الهلالي ها بتوانند کار خاصي را انجام دهند از طرفي بازيکنان ما در نيمه اول هم فرصت گلزني به حريف را از دست دادند.
در نيمه دوم شاهد بازي رو به جلو از سوي بازيکنان ذوب آهن بوديم به طوريکه از بازي محتاطانه آنها در نيمه اول اثري نبود و در همين حين بازيکنان الهلال نيز تلاش مي کردند تا از عمق دفاع ما راه نفوذ را به دراوازه پيدا کنند اما دفع منسجم ذوب آهن اين بار هم نمره قبولي گرفت و به حريف اجازه نداد تا بتوان کار خاصي را انجام دهد البته در يک صحنه تيم الهلال يک فرصت طلايي گلزني را خوشبختانه از دست داد.
در اين بازي خلعتبري باز هم در نقش يکي از ستارگان ذوب آهن ظارهر شد و توانست با استفاده از غفلت مدافعين يک سانتر را به روي دروازه انجام دهد و اساما مدافع الهلال با اشتباهي که انجام داد ايگور کاسترو ديگر مهره کليدي ذوب آهن را صاحب موقعيت گل کرد و کاسترو هم با زدن يک گل زيبا قدر اين موقعيت را دانست و تيم ذوب آهن را با برتري 1 بر 0 از حريف خود در عربستان پيش انداخت.
دقيقه 70 هنوز نرسيده بود که سران و مهمانان ويژه الهلال که در جايگاه خود حضور داشتند ورزشگاه را ترک کردند و در نهايت نيز بازي با همين نتيجه به پايان رسيد و منصور ابراهيم زاده به همراه شاگردانش با کسب اين پيروزي شکست ايران مقابل عربستان را جبران کرده و تلافي پايکوبي عرب ها را اين بار در خانه آنها درآوردند و قدرت فوتبال ايران را به اعراب ثابت کردند.
















