/اخبار كوتاه از فولاد خوزستان/ ابراهيم عبدالله مورد تاييد جلالي قرار نگرفت
خبرگزاري فارس: مهاجم اهل توگو كه به نظر ميرسيد مورد تاييد سرمربي فولاد خوزستان قرار گرفته، در تست فني اين تيم رد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ابراهيم عبدالله كه مدتي بود با تيم فولاد خوزستان در حال تمرين بود، با وجود اينكه در اوايل حضورش توانسته بود نظر مجيد جلالي را جلب كند، از تمرينات اين تيم ديپورت شد.
اين بازيكن اهل توگو در ادامه حضور خود در تمرين فولاد با مصدوميت روبرو شد و بعد از درمان پاي مصدوم خود نتوانست در تمرينات روند مثبتي از خود نشان دهد و به همين دليل جلالي عذر وي را خواست.
* درحالي كه يازده هفته از ليگ برتر گذشته است، سعيد رمضاني همچنان مصدوم بوده و نمي تواند براي فولاد بازي كند.
وي كه توانسته بود مصدوميت پيش از فصل خود را سپري كند در تمرين با برخورد با بازيكني بار ديگر مصدوم شده و هنوز هم بهبود پيدا نكرده است.
* خالد شحيطاوي دروازه بان فولاد كه سال گذشته زانوي راست خود را تحت عمل جراحي قرار داده بود بار ديگر به دليل عدم بهبودي دو روز قبل همين زانو را به تيغ حراحي سپرد.
* سجاد عباسي بازيكني كه در تمرينات فولاد در مشهد با پارگي رباط صليبي روبرو شد روز گذشته پاي خود را جراحي كرد تا شش ماه از فوتبال دور باشد.
تيم فولاد خوزستان فردا ظهر براي بازي با سايپا راهي تهران مي شود. اين بازي يكشنبه در ورزشگاه انقلاب كرج برگزار مي شود.
انتهاي پيام/
















