طالب پور: كشتي گيران دانشجو آينده ورزش كشور هستند
ورزش. ورزش دانشجويي. كشتي
تهران - سرپرست فدراسيون ملي ورزشهاي دانشگاهي در جمع كشتي گيران اعزامي به رقابتهاي قهرماني دانشجويان جهان، گفت: ضمن موفقيت در عرصه ورزش و كسب مدارج بالاي علمي ميتوانيد آينده ورزش كشور را تضمين كنيد.
به گزارش روز يكشنبه روابط عمومي فدراسيون ملي ورزشهاي دانشگاهي، مهدي طالب پور تصريح كرد: كشتي از رشتههاي پرطرفدار و معتبر ورزش دانشجويي كشور محسوب ميشود و همواره در تمامي برنامههاي داخلي و برون مرزي اين قشر از جايگاه خوبي برخوردار است.
وي افزود: براي اعزام اين تيم تلاش زيادي شده است و اميدواريم كه تيم بتواند به بهترين نتيجه دست يابد.
طالب پور با اشاره به ۲۹مدال كسب شده دانشجويان در رقابتهاي برون مرزي در سال جاري، گفت: كسب مدال توسط ورزشكاران علاوه بر دريافت جوايز مادي مي تواند زمينه ادامه تحصيل در مقطع فوق ليسانس را هموار سازد.
وي افزود:همچنين كسب موفقيت دانشجويان ورزشكار در مسابقات بينالمللي در ارتقاي سطح ورزش در اين قشر و بالابردن توجه مسوولين به برنامههاي ورزشي كمك شاياني خواهد كرد.
سرپرست فدراسيون ملي ورزشهاي دانشگاهي تصريح كرد: متاسفانه بعد از حضور كشتي در رقابتهاي يونيورسياد دانشجويان جهان در تركيه، اين رشته در هيچ كدام از مسابقات المپيك دانشجويان برگزار نشده است كه اين مسئله با توجه به مدال آور بودن كشتي، مدالهاي با ارزشي را در اين سالها از ما گرفته است.
نهمين دوره رقابتهاي كشتي قهرماني دانشجويان جهان از چهارم تا نهم آبان ماه در شهر تورينو ايتاليا برگزار ميشود.تيم كشتي فرنگي ايران در دوره قبل اين رقابتها در يونان عنوان قهرماني بخش تيمي را از آن خود كرده بود ۱۴۴۰**۸۰۷۱
















