برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بايد منتظر روزهاي سخت باشيم آنجلوتي: ولورهامپتون خوب بود، ما نه

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال چلسي با وجود غلبه بر ولورهامپتون حريف را تيمي جنگنده و قدرتمند معرفي كرد.


به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي‌استار، كارلو آنجلوتي پس از بازي خانگي شب گذشته برابر ولورهامپتون گفت: بازي با ولور، ديداري بسيار سخت بود. حريف خوب و جنگنده ظاهر شد و ما، خيلي مطلوب بازي نكرديم.
مربي ايتاليايي يك سال گذشته استامفوردبريجي‌ها كه در اين بازي پيروزي 2 برصفر را به چشم ديد، افزود: صاحب موقعيت‌هاي زيادي براي گلزني پس از گل اول شديم اما موقعيت‌ها را بيهوده از دست داديم. به نظرم ما مثل بازي‌هاي عادي قبلي نبوديم. كسب برد باعث خرسندي است ولي نتيجه بايد بهتر مي‌بود.

آنجلوتي در مورد بخت قهرماني فصل جاري تيمش عنوان كرد: ‌خيلي زود است در اين‌باره حرف بزنيم. البته الان امتيازات خيلي خوبي اندوخته كرده‌ايم. فصل را خيلي خوب شروع كرديم و اكنون با اقتدار در صدر جدول هستيم. بايد منتظر لحظات سخت نيز باشيم تا با آمادگي بتوانيم از آن خوب نيز عبور كنيم.
وي اضافه كرد: از اين ديدگاه نتيجه بازي با ولور،خوب است چون اجازه مي‌دهد در بالاي جدول آسوده‌خيال‌تر باشيم. البته بايد در نظر گرفت كه هفته‌اي سخت را به خاطر سفر به مسكو در ليگ قهرمانان پشت سر گذاشتيم. اگر صددرصد خوب نبوديم، يك دليلش همين بود.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/8/2
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: