برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تارتار: شبانه روز از زمين ورزشگاه اكباتان مراقبت مي‌كنم

مهدي تارتار پس از برتري 2 بر يك مقابل پاس همدان اظهار داشت: اين پيروزي حاصل تلاش بازيكنان بود و زحمات آنها جواب داد و اميدوارم لطف خدا همچنان شامل حال ما شود.
وي ادامه داد: ما در هفته گذشته روي نقاط ضعف‌مان كار كرده بوديم و و بازيكنان ما در اين بازي وظايف خود را به خوبي انجام دادند. اين پيروزي را به كاركنان شركت راه‌آهن و هواداران كه دلگرمي ما هستند تقديم مي‌كنم.
سرمربي راه‌آهن تاكيد كرد: مي‌توانستيم با گل‌هاي بيشتري در اين بازي به پيروزي برسيم و بايد روي ضربات آخر بيشتر كار كنيم.
وي افزود: بازيكنان ما به خودباوري رسيده‌اند و تنها هدف ما حفظ روند فعلي است. مهمترين فاكتور براي ما موفقيت تيم است و پتانسيل حضور در بالاي جدول را داريم. البته يك سري مشكلات مالي داريم كه مسئولان باشگاه قول مساعد براي حل آن داده‌اند.
تارتار در مورد كيفيت زمين ورزشگاه اكباتان گفت: من به شخصه شب و روز از اين زمين مراقبت مي‌كنم، اما با اين وضعيت هم شرايط خوبي ندارد. فوتبال ما روي زمين است و اين مهمترين مسئله براي تيمي مانند راه‌آهن است كه روي زمين بازي مي‌كند.
وي در پاسخ به اين سوال كه همچنان از فيروز كريمي مشاوره مي‌گيرد، گفت: مدت‌ها است كه كريمي را نديده‌ام و شرايط ليگ برتر هم طوري نيست كه كريمي در كنار ما باشد.
تاریخ: 1389/8/2
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: