پتروشيمي تبريز فاتح تور دوچرخه سواري مازندران شد
ورزش. دوچرخه سوراي. بينالمللي . مازندران
ساري - تيم پتروشيمي تبريز، فاتح هفدهمين دوره تور دوچرخه سواري بين المللي مازندران شد.
به گزارش خبرنگار ايرنا، در پايان مرحله چهارم اين رقابتها كه عصر يكشنبه با طي كردن مسافت ۸۰كيلومتري رامسر تا كلاردشت به پايان رسيد، تيم پتروشيمي تبريز با ركورد ۲۸ساعت و ۵۹دقيقه و ۴۶ثانيه قهرمان شد و در سكوي اول اين رقابتها قرار گرفت.
تيم نوسازي مدارس زنجان نيز با ركورد ۲۹ساعت و ۸دقيقه و ۲۴ثانيه به رتبه نايب قهرماني اكتفا كرد و جايگاه سوم با ركورد ۲۹ساعت و ۱۲دقيقه و ۴۱ثانيه به تيم ترافيك تهران رسيد.
عنوان اول انفرادي و قهرمان تور نيز به بهنام ملكي از نوسازي مدارس زنجان با ثبت ركورد ۹ساعت و ۴۳دقيقه و ۳۶ثانيه رسيد.
در رقابتهاي انفرادي ، بهمن ميرزايي و علي خادمي به ترتيب دوم و سوم شدند.
عنوان قهرمان امتيازي هفدهمين دوره تور بينالمللي مازندران نيز با ۱۵ امتياز به احمد عارف از مالزي رسيد.
همچنين بهروز سلطاني ركابزن تيم نوسازي مدارس زنجان عنوان سلطان كوهستان اين رقابتها را از آن خود كرد.
تيمهاي كوه شكن مازندران، شهرداري مهريز يزد، شهركهاي صنعتي همدان، عراق، ارمنستان، ازبكستان، آساك دوچرخ، سوريه، جمهوري آذربايجان، مالزي، مس كرمان و هيات دوچرخه سواري مازندران به ترتيب در ردههاي چهارم تا پانزدهم جدول رده بندي قرار گرفتند.
هفدهمين دوره تور دوچرخه سواري مازندران با حضور ۷۵ورزشكار از ۶تيم خارجي و ۹تيم داخلي پس از طي كردن مسير ۳۱۰كيلومتري ساري - رامسر - كلاردشت و در چهار مرحله شامل مراحل ساري - بابلسر ، بابلسر - چالوس ، چالوس - رامسر و رامسر به كلاردشت برگزار شد . /ك۳
















