برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سرمست از پيروزي بوديم كه به تساوي رسيديم مايلي‌كهن: ديگر به تيم ملي براي اردو بازيكن نمي‌دهيم

خبرگزاري فارس: سرمربي سايپا گفت: ديگر براي اردوها به تيم ملي و تيم اميد بازيكن نخواهم داد.


به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مايلي‌كهن پس از تساوي 5 بر 5 برابر فولاد خوزستان اظهار داشت: فكر مي‌كنم يكي از زيباترين بازي‌هاي ليگ را شاهد بوديم. دو تيم با شناختي كه از هم داشتند، دقايقي را مديريت كردند. با آناليز حريف توانستيم در نيمه اول كناره‌هاي فولاد را ببنديم و 2 بر يك در اين نيمه پيروز شديم.

وي ادامه داد: به مجيد جلالي تبريك مي‌گويم كه بازيكنانش بازي 5 بر 2 باخته را با تساوي 5 بر 5 عوض كردند. شاهد ديدار جوانمردانه‌اي بوديم. تصور مي‌‌كنم سرمست بودن از نتيجه كه از بازيكنان تا خود من را شامل مي‌شود، باعث شد نتوانيم برنده شويم. شرمنده كارمندان سايپا شديم. مي‌توانستيم با يك برد خوب آنها را شاد كنيم.
مايلي‌كهن تاكيد كرد: اميدوارم در فوتبال ما مثل امروز، شاهد بازي‌هاي جوانمردانه باشيم و فوتبال جوانمردانه پيش برود. اين مساوي به گردن من است و چيزي از ارزش‌هاي بازيكنان كم نمي‌كند.

سرمربي سايپا در مورد تغييرات زياد در تركيب تيمش در مسابقات مختلف، عنوان كرد: نمي‌توانم بازيكني كه با دل و جان در تمرين شركت مي‌كند را ناديده بگيرم. به بازيكناني كه در تمرين بهتر ظاهر مي‌شوند، ميدان مي‌دهم؛ حتي اگر اين مسئله باعث بركناري‌ام شود.
مايلي‌كهن در مورد بازيكناني كه به تيم ملي و اميد مي‌دهد، گفت: از اين پس فقط در مسابقات رسمي به تيم‌هاي ملي بازيكن مي‌دهيم. براي هيچ اردوي ديگري بازيكن نخواهيم داد.
مربي اسبق تيم ملي در مورد مربياني كه پس از باخت كاپيتان تيمشان را اخراج مي‌كنند، گفت: اين مسائل به من ربطي ندارد.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/8/2
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: