با وجود دو گل هرناندز در خانه استوك فرگوسن: فرديناند و ويديچ را ستايش ميكنم
خبرگزاري فارس: به باور سرمربي اسكاتلندي تيم فوتبال منچستريونايتد كسب نتيجه در هفته نهم ليگ برتر به خاطر درخشش زياد زوج خط دفاع اين تيم حاصل شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از فرانسپرس، سرآلكس فرگوسن پس از بازي شب گذشته تيمش برابر استوكسيتي و برد خارج از خانه 2 بر يك گفت: به نظرم اين موفقيت بيش از هر چيزي مرهون قدرت نمانيا ويديچ و ريو فرديناند در قلب دفاع است كه در جدال با حريف تمام روزنهها را به روي مهاجمين آنان بستند و اجازه نتيجهگيري ندادند.
وي افزود: بازي در خانه استوك هميشه سخت است. اگر از من يكي از سختترين بازيهاي ليگ سئوال شود، همين بازي را نام ميبرم. آنها در خانه تيمي بيباك و بسيار باانگيزه هستند. تحت اين شرايط دو مدافع ما خارقالعاده كار كردند به طوري كه ارزش دو گلي كه هرناندز زد، حفظ شد.
فرگوسن گفت: ضمن حفظ ارزش كار شايستهاي كه مهاجم خارجي براي منچستر كرد و با دوگلش به تيم روحيه داد مجبورم از عملكرد مدافعين ستايش به عمل آورم. آنها خوب دفاع كردن را به بهترين شكل ممكن معنا كردند.
در جدال يادشده منيونايتد در زمين استوك و در حضور 27 هزار نفر تماشاگر 2 بر يك جشن پيروزي گرفت.
در اين بازي خاوير هرناندز، گلزن مكزيكي فصل جاري اولدترافورديها به تنهايي سرنوشتساز شد و با دو گل زيبايي كه در دقايق 27 و 86 به ثمر رساند، زمينه كسب امتيازات اين جدال را فراهم كرد. در نقطه مقابل ميزبان توسط تونكاي سانلي در دقيقه 81 به گل رسيد.
انتهاي پيام/
















