ليلا ابراهيمي : تمام تلاشم كسب مدال در بازيهاي آسيايي است
ورزش. گوانگ ژو. زنان
تهران - ليلا ابراهيمي دونده ملي پوش ايران گفت: با توجه به اين كه در اين دوره از بازيها دوندگان صاحب نام حضور پيدا ميكنند ، تمام تلاشم را براي به دست آوردن مدال در بازيهاي آسيايي به كار خواهم گرفت .
به گزارش روز دوشنبه پايگاه خبري ورزش ايران ، وي گفت : تصميم فدراسيون دو و ميداني براي برپايي اردوي مشترك هنوز عملي نشده است ولي با توجه به زمان كمي كه تا شروع بازيهاي آسيايي داريم ، بايد در روزهاي آينده اين برنامه قطعي شود .
ابراهيمي افزود : تاكنون تمام تلاشم را در جهت كسب خوش رنگترين مدال بازي هاي آسيايي انجام داده ام و بدون وقفه تمريناتم را ادامه ميدهم.
دونده ملي پوش ايران در مورد مادههايي كه قرار است در بازيهاي آسياي حاضر شود، گفت : علاوه بر ماده ۱۵۰۰متر كه از قبل قطعي بود ، با توجه به ركورد خوبي كه در مسابقات غرب آسيا در سوريه ماده ۸۰۰متر به دست آوردم ، با نظر مربي در اين ماده هم شركت ميكنم .
وي از افزايش تعداد دوندگان كشورهاي شركتكننده نسبت به دوره قبل و حضور رقبايي كه نه تنها در آسيا بلكه در جهان صاحب نام هستند، سخن گفت و افزود : كسب مدال در اين دوره از بازيهاي آسيايي را بسيار متفاوت تر از هميشه است.
شانزدهمين دوره بازيهاي آسيايي از ۲۱آبان ماه به مدت دو هفته در شهر گوانگجو كشور چين برگزار ميشود .
















