هفته دوازدهم ليگ برتر طلسم ناکاميهاي دايي شکست
به گزارش مهر، در روز دوم از هفته دوازدهم رقابتهاي فوتبال ليگ برتر عصر امروز دو ديدار در تهران و بوشهر برگزار شد که به تساوي تيم هاي شاهين با استيل آذين و پيروزي پرسپوليس برابر صدرنشين رقابتهاي ليگ انجاميد.
در ديدار ورزشگاه آزادي تهران شاگردان علي دايي که به واسطه شکست برابر استقلال و پيروز نشدن در پنج بازي گذشته تحت فشار رواني بودند، برابر ذوب آهن به پيروزي 2 بر صفر دست يافتند. در اين بازي هادي نوروزي در دقيقه 18 و محمد نوري در دقيقه 84 براي پرسپوليس گل زدند.
شاگردان علي دايي که در اين ديدار صاحب موقعيت هاي زيادي شدند در دقيقه 63 صاحب يک ضربه پنالتي شدند که اميرحسين فشنگچي نتوانست اين ضربه را به گل تبديل کند و شهاب گردان اين پنالتي را مهار کرد. در اين صحنه علي احمدي مدافع ذوب آهن با کارت قرمز داور به دليل خطاي پنالتي از بازي اخراج شد.
تيم فوتبال پرسپوليس با اين پيروزي 21 امتيازي شد و خود را به نزديکي ذوب آهن 24 امتيازي رساند. اين پيروزي به نفع تيم هاي بالاي جدول است.
زور استيلي به استيل نرسيد
در ديگر ديدار برگزار شده امروز تيم فوتبال شاهين بوشهر در ورزشگاه خانگي برابر استيل آذين با تساوي يک بر يک متوقف شد.
در اين بازي عباس پورخسرواني در دقيقه 27 براي شاهين گل زد و محمد غلامي هم در دقيقه 85 براي استيل آذين گل زد تا حميد استيلي که سابقه هدايت استيل آذين را دارد برابر تيم سابقش دو امتياز خانگي را از دست بدهد.
















