نوويل: هواداران بخشنده منچستر، اشتباه روني را فراموش ميكنند
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: هواداران منچستر بخاطر روحي بخشنده، اشتباه وين روني را فراموش ميكنند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلياستار، گري نوويل اظهار داشت: هفته گذشته وقتي داستان ترك اولدترافورد توسط وين روني موضوعي داغ و جنجالي شده بود مهمترين كساني كه از اين ماجرا آزرده خاطر شدند، هواداران تيم بودند. كساني كه هميشه چهرههايي مثل او را حمايت ميكنند و عاملي مهم براي پيشرفت و ترقي ميشوند. فكر ميكنم آنها اشتباهي كه بازيكن ما مرتكب شد، ببخشند.
بازيكن قديمي و هميشگي اولدترافورديها افزود: سالها است كه براي منچستر بازي ميكنم و هواداران را ميشناسم. آنها روحيه بزرگي دارند و به طور حتم وين را به مرور زمان خواهند بخشيد.
روني روز جمعه پس از يك هفته راه انداختن جنجال و انجام مصاحبههاي كه حكايت از ترك اولدترافورد ميكرد، به طور ناگهاني قراردادش را تا سال 2015 تمديد كرد.
چنين رفتاري از بازيكني پرحاشيه آن چنان باعث ناراحتي خاطر هواداران متعصب يونايتدي شد كه تعدادي از آنها پنجشنبه مقابل منزل وي تجمع كردند و با سردادن شعار خواهان ماندن و پرهيز از اشتباه شدند.
انتهاي پيام/
















