برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مديران اولدترافورد اطمينان خاطر دادند بودجه 100 ميليون پوندي براي خريدهاي جديد فرگوسن

خبرگزاري فارس: منابع رسانه‌اي از تدارك سرمربي منچستريونايتد براي خريد بازيكنان جديد با اختصاص بودجه‌اي كلان خبر دادند.


به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ايندپنديت، سرآلكس فرگوسن مي‌تواند در فصل نقل و انتقالات زمستاني براي استخدام بازيكناني جديد برنامه‌ريزي كند. او حتي قادر خواهد بود از حالا براي پايان فصل و بازيكناني كه نياز دارد، تلاش خود را شروع كند. علت اين امر به اخباري خوش براي مربي 68 ساله اسكاتلندي مربوط مي‌شود كه از برخي منابع نزديك به اولدترافوردي‌ها شنيده شده است.
براين اساس مسئولان من‌يونايتد به مربي 24 سال گذشته اطمينان خاطر دادند بودجه‌اي بالغ بر 100 ميليون پوند بابت خريد بازيكن تازه‌وارد براي او در نظر گرفته‌اند. از اين رو پيش‌بيني مي شود دستان فرگوسن براي خريد‌هاي جديد كه باعث تقويت تيم شوند، كاملا باز است.
اين گزارش مي‌افزايد مسئول فني يونايتدي كه در عين وظيفه خريدها را نيز دارد، از همكارانش به عنوان كاشف بازيكن و استعداد در چند كشور هستند، خواسته نفرات مورد نظر را كاملا زير نظر گرفته تا در وقت لازم به طور جدي براي جذب وارد عمل شود.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/8/4
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: