رقابتهاي كشتي دانشجويان جهان؟ فرنگي كاران كشورمان صاحب چهار مدال رنگارنگ شدند
ورزش. كشتي. دانشجويان
تهران- فرنگي كاران منتخب كشورمان در پايان رقابتهاي اوزان اول كشتي فرنگي قهرماني دانشجويان جهان كه در شهر تورينو ايتاليا در جريان است، صاحب يك مدال طلا، يك نقره و دو برنز شدند.
به گزارش ايرنا ، در پايان رقابتهاي چهار وزن اول كشتي فرنگي دانشجويان جهان محسن حاجي پور صاحب مدال طلا شد. امير قاسمي منجزي به مدال نقره دست يافت و اخلاقي و بيابانگرد نيز به مدال برنز بسنده كردند.
بنا بر اين گزارش در وزن ۵۵كيلوگرم ، محسن حاجي پور پس از استراحت در دور نخست در دور دوم كشتي گير تركيهاي را شكست داد و با پيروزي مقابل حريف لهستاني، در ديدار فينال به مصاف ايوان بلاتسف روس رفت و با شكست وي صاحب مدال طلا شد.
در اين وزن هاران بزوغلو از تركيه و اورخان احمداف از آذربايجان مشتركا سوم شدند.
در وزن ۱۲۰كيلوگرم امير قاسمي منجزي نيز با كسب سه پيروزي متوالي مقابل كشتي گيراني از روسيه، آمريكا و اوكراين به ديدار پاياني راه يافت.
البته وي در ديدار پاياني مقابل رضا كايالپ كشتي گير سرشناس تركيه اي شكست خورد و صاحب مدال نقره شد.
در اين وزن ايوان ايوانف از بلغارستان و ايگور ديديك از اوكراين مشتركا سوم شدند.
در وزن ۶۶كيلوگرم هم افشين بيابانگرد پس از كسب دو پيروزي مقابل حريفان اوكراين و روسيه، در دور سوم مقابل بلينت كورپاسي از مجارستان شكست خورد.
البته وي با حضور در گروه شانس مجدد، كار خود را ادامه داد تا اين كه با پيروزي در ديدار رده بندي مقابل حريفي از استوني به مدال برنز دست يافت در اين وزن رسول چانايف از آذربايجان و كورپاسي از مجارستان اول و دوم شدند و ماتيز وانك از لهستان ديگر مدال برنز را به دست آورد.
در وزن ۸۴كيلوگرم حبيب الله اخلاقي نيز پس از پيروزي مقابل حريفان آذربايجاني و مجارستاني خود به ديدار نيمه نهايي رسيد، ولي مقابليوگني بوگومولوف روس مغلوب شد.
اخلاقي در ادامه كار در گروه شانس مجدد به ديدار رده بندي راه يافت و با پيروزي در مقابل حريفي از استوني صاحب مدال برنز شد.
در اين وزن يوگني بوگومولوف از روسيه قهرماني شد و احمت يلديريم از تركيه نيز بر سكوي دوم ايستاد، ضمن اين كه مدال برنز اين وزن نيز به ميخائيل جوسووسكي از لهستان رسيد.
رقابتهاي اوزان ۷۴،۶۰و ۹۶كيلوگرم كشتي فرنگي دانشجويان جهان نيز از صبح امروز آغاز شده است كه طي آن جاسم اميري، عادل بالي تبار و محمد رضا اكبري از كشورمان به مصاف حريفان خود ميروند.
















